Amsterdam is een nieuwe pop-upbar rijker. En niet zomaar eentje. In La Maison by Rémy Cointreau kan jij op unieke wijze cocktails consumeren, uit échte kunstwerken. Bovendien kan je ook zelf aan de slag door een professionele cocktailcursus te volgen van een meestermixoloog. Klinkt als muziek in de oren, niet?

Drinken uit kunst

Drinken uit kunst, zo luidt het credo van pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau. De bar, gevestigd bij Fosbury & Sons in hartje Amsterdam, brengt cocktails en hedendaagse Nederlandse kunst samen. Als gast kan jij jezelf tegoed doen aan overheerlijke cocktails, geserveerd in Delfts blauw aardewerken coupes van kunstenaar Pablo Lücker. En dat is niet het enige wat het menu van La Maison by Rémy Cointreau siert; in de pop-up bar kan jij genieten van experience rooms, speciale thema-avonden en serving rituals gewijd aan Nederlands vakmanschap en creativiteit. Daarnaast kan je verschillende cursussen volgen, waaronder een een professionele cocktailcursus van meestermixoloog Thomas Timmermans. Zo kan jij je innerlijke Vincent van Gogh Cocktail releasen!

La Maison

Uniek universum

La Maison by Rémy Cointreau is van 9 tot en met 19 november een walhalla voor cocktailliefhebbers. In de premium Delfts Blauw x Pablo Cocktail Bar in La Maison by Rémy Cointreau kun je genieten van Sidecars en Margarita’s terwijl je de kunstwerken van contemporary artist Pablo Lücker ontdekt. “Als contemporary artist is het fantastisch om te werken met een merk met zulk rijkelijk erfgoed”, vertelt Lücker over de samenwerking met Rémy Cointreau. “Inspiratie opdoen gaat bijgevolg vanzelf en dat is uiteindelijk alles wat ik nodig heb als kunstenaar.”

Daarnaast is het mogelijk om de Cointreau Orangery Room en de Rémy Martin Lounge te ontdekken. Heb jij, net als Rémy Cointreau, duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan kom jij in de Terroir & Provenance Room en Climate Room aan je trekken.

Vergezeld door heerlijke Triptyque hapjes

La Maison by Rémy Cointreau is niet alleen op het gebied van dranken the place to be. Voor de gelegenheid slaat Rémy Cointreau de handen ineen met Michelin Green Star-restaurant Triptyque. Chefs en eigenaren Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz creëerden vijf unieke barbites. Deze bites zijn gemaakt van duurzame, lokale ingrediënten uit het Westland en Midden-Delfland. Dat smaakt naar meer!

la maison

Steek zelf de handen uit de mouwen

In La Maison by Rémy Cointreau kan je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Denk aan inspirerende workshops of speciale thema-avonden. Zo kan jij jezelf tot cocktailkoning kronen en de kunst van cocktails maken leren in de Mixology workshop van meestermixoloog en merkambassadeur Thomas Timmermans. Dit wordt gecombineerd met een Climat Fresk workshop waar de focus ligt op het testen en verdiepen van klimaatkennis, en hoe jij zelf actie voor het klimaat kunt ondernemen. Naast de workshops worden de thema-avonden geheel verzorgd door de crème de la crème van cocktailland. Verschillende dj’s en gastbartenders van high-end bars Door 74 en The Tailor zorgen voor een (smaak)sensatie van jewelste.

Programma van La Maison by Rémy Cointreau

10 & 11 november – Cointreau trapt de experience nights af met de aanwezigheid van niemand minder dan Alfred Cointreau.

12 & 19 november – The Botanist thema-avond zet het botanische erfgoed van het Isle of Islay in de schijnwerpers.

14, 17 & 18 november – Rémy Martin takeover, met eersteklas cognacervaring in combinatie met muziek uit de jaren ’20 en ’70.

la maison

Kan jij niet wachten om je helemaal thuis te voelen in La Maison by Rémy Cointreau? La Maison by Rémy Cointreau is van 8 t/m 19 november elke dag geopend van 17:00 tot en met 00:00 uur. Reserveren kan via maisonremycointreau.com.

Geen 18, geen alcohol.

In samenwerking met Rémy Cointreau.