We schreven eerder al over The Internet of Energy Network (IOEN). Zij maken het voor onze energy grids mogelijk om duurzame energie op te wekken. Met behulp van IOEN kunnen huishoudens over de hele wereld samenwerken en kunnen vraag en aanbod gebalanceerd worden.

En met succes! Vandaag gaat IOEN hun eerste exchange listing op een DEX bewerkstelligen. Vanaf nu worden ze namelijk gelist op zowel Quickswap als Uniswap, nice!

Staken met IOEN

Nu IOEN gelanceerd gaat worden, laten we dan gelijk maar even de samenwerking met Kaizen Finance bespreken. Op die manier kan de community direct beginnen met staken. Een tool wat in jouw voordeel gaat uitpakken.

“Partnering with Kaizen Finance enables us to create immediate staking benefits for our earliest supporters. This is a groundbreaking approach that we are excited to debut immediately after IDO” – Adam Bumpus.

 

Door de samenwerking met Kaizen Finance kan IOEN iedereen direct bezig gaan met staken, met een APY (Annual Percentage Yield) van 100% voor drie maanden. Kaizen steunt IOEN compleet, dus de eerste stappen zijn gezet. Binnen afzienbare tijd zullen de tokens in te zetten zijn voor governance, het bootstrappen van het netwerk en het creëren van IOEC local credits. De mensen die IOEN hebben aangeschaft kunnen hun tokens ontgrendelen, beloningen ontvangen en nemen deel aan het IOEN ecosysteem. Daarnaast krijgen ze ook kortingen, uitnodigingen voor exclusieve evenementen en hoge APY staking beloningen tot wel honderd procent.

Het team achter IOEN

Dit alles zou niet gebeurd zijn zonder de mensen die IOEN in eerste instantie van de grond hebben gekregen. Wij dachten dus dat het wel een goed idee zou zijn om ze aan je voor te stellen.

Adam Bumpus

De eerste, en meteen ook één van de belangrijkste van de organisatie, is Adam Bumpus. Hij is de Executive Director en Co-Founder van IOEN. Met bijna twintig jaar werkervaring in de klimaat- en energietechnologie is het niet raar dat hij bij IOEN betrokken is. Hij heeft organisaties als de UN en de World Bank geholpen bij het maken van goede keuzes omtrent duurzame energie. Hij is ook één van de oprichters van RedGrid, één van de Australische leading energy software bedrijven die voor decentralisatie willen gaan.

Simon Wilson

Simon Wilson heeft meerdere taken binnen het team van IOEN. Hij is namelijk CTO, Director én Co-Founder. Hij heeft al meer dan tien jaar ervaring binnen de Financial Services Technology en heeft zowel binnenlands als op globale schaal gewerkt met bijvoorbeeld grote Australische banken.

Mike Gamble

Meet Mike Gamble, Lead Architect en Data Privacy en tevens ook Co-Founder van IOEN. Hiervoor was hij co-host van de eerste Blockchain Developers Meetup in Melbourne in 2015 en zat hij in het advisory panel voor de tweede jaarlijkse APAC Blockchain conference in 2018. Hij zorgde trouwens ook voor de implementatie van Holochain bij RedGrid.

Alex Evans

Dan hebben we Alex Evans, de persoon binnen IOEN die verantwoordelijk is voor de Brand Lead. Daarnaast is Alex, die al zeven jaar in de blockchain-wereld actief is, Co-Founder van IOEN. Hij heeft onder andere gewerkt met ConsenSys in New York en is Co-Founder van RedGrid. Hij is ook bezig met de NFT strategie van IOEN.

David Atkinson

David Atkinson is de Director en Strategy Lead binnen de organisatie. Als één van de founding members van Holochain en Holo is dat ook niet raar. Hij heeft daarnaast nog gezorgd voor de commerciële ontwikkeling van Holochain en uitgebreide ervaring binnen de crypto- en post-blockchain-wereld.

Marco Gritti

Met mooie listings en projecten in het vooruitzicht, zorgt Marco, de Director of Partnerships voor de tofste samenwerkingen. Met een achtergrond in de sales én business development, is hij dé persoon om publiciteit te genereren voor The Internet of Energy Network.

Emily Loving

Als laatste stellen we Emily Loving, de Product en Operations Lead van IOEN, aan je voor. Zij is een product leader met specialisaties in visie-ontwikkeling en roadmaps, productstrategie, IoT technologie, en ga zo maar even door. Ze was verantwoordelijk voor de productontwikkeling van de RedGrid Powers App, dit was de allereerste keer dat de IOEN technologie gebruikt werd.

 

In samenwerking met IOEN