We hebben weer een goede actiethriller voor jullie in petto: Copshop. Met een flinke dosis donkere humor, welteverstaan. In deze must-see film, die vanaf 9 september te zien is in de bioscoop, gaat Gerard Butler achter Frank Grillo aan in een spannende cat-and-mouse game.

Huurmoordenaar én wanted man in één cel

In deze humoristische actiethriller wordt het verhaal van oplichter Teddy Murretto (Frank Grillo) belicht. Hij is door zijn illustere praktijken een vrij gewild man onder huurmoordenaars. Vooral Bob Viddick (Gerard Butler) heeft het op hem gemunt, en Murretto doet er alles aan om uit handen van Viddick te blijven. Hij gaat zelfs zover, dat hij een politieagent in elkaar slaat, zodat hij in de boeien wordt geslagen. Eenmaal in de lokale gevangenis van een politiebureau waant hij zich veilig, maar dit moment duurt niet lang.

Viddick is er namelijk binnen no-time achtergekomen dat Murretto is aangehouden en besluit hem achterna te gaan, om hem om te leggen. Viddick stuit binnen de gevangenis op een andere huurmoordenaar die het ook op Murretto gemunt heeft. Zij vechten onderling uit wie Murretto mag omleggen. Een ambitieuze agente (Alexis Louder) probeert hier een stokje voor te steken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Kortom, wil je chaotische actie verrijkt met wat donkere humor? Dan is Copshop precies de film voor jou.

Een cast waar je u tegen zegt

Laten we bij het begin beginnen: Copshop wordt geregisseerd door niemand minder dan Joe Carnahan. De regisseur is onder andere bekend van de film ‘The Grey’ met Liam Neeson. De hoofdrol wordt, zoals al eerder benoemd, door Gerard Butler vertolkt. Butler, de 51-jarige Schotse acteur, speelde hiervoor al in topfilms als ‘300’ en ‘Olympus has Fallen’. Daarnaast speelt Frank Grillo, die je wellicht kent van ‘The Purge: Anarchy’, de rol van Murretto en is de rol van de politie-agente voor Alexis Louder weggelegd. Een absolute A-list als je het ons vraagt! 

Bekijk ‘Copshop’ nu in de bioscoop

Heb jij wel zin om deze zinderende actiethriller te zien? Dat kan! Vanaf 9 september is Copshop te zien in de bioscoop.