Vergeet de lange winter en de ijzige kou. Het leven is mooi, het is weer voorjaar. Tijd om die warme winterkleding op te bergen en je garderobe aan te vullen met de perfecte polo voor de lente.  

Waarom deze polo niet in jouw lente garderobe mag ontbreken

Na maanden bibberen is het weer tijd om te vlammen. De zon komt weer door, het leven krijgt weer kleur en de tijd van koud bier op het terras lijkt weer aan te breken. Dan kun jij natuurlijk niet met je warme winterkleding aankomen! Wij hebben de perfecte polo voor de lente gevonden, eentje waarmee je zelfs matcht met de strakblauwe hemel. Een betere fashion twin kan je je niet wensen.

nolson polo baby blue

Perfecte polo voor de lente

Waar je deze perfecte polo voor de lente kunt vinden? Bij de mannen van NØLSON natuurlijk. Eerder kwamen zij al met een kledingbox voor de feestdagen, maar nu lanceren zij de nieuwe Polo Sky Blue. Met dit stijlvolle shirt zie je er instant gelikt uit en heb je in een handomdraai een verzorgde en modieuze look. Over lachend en fashionable het voorjaar tegemoet wandelen gesproken. Een drankje doen met je vrienden? Met deze polo zit jij er casual en comfortabel bij. En heb je nog twijfels over hoe je indruk moet maken op je date? Ook dan is de Sky Blue polo je beste vriend. 

Met deze polo rock jij ál je outfits dit voorjaar

NØLSON

Polo Baby Blue

Met deze polo rock jij ál je outfits dit voorjaar

NØLSON

Polo Baby Blue

Mouwen om van te houden

Hoe je het wendt of keert: de lentezon is stukken zachter dan die van de zomer. In de avonduren kan het nog wel eens fris worden en dat vraagt om een passende outfit. Lange mouwen bieden dan uitkomst. Zo kun je ook in de avonduren alle kanten op, zonder het daarbij koud te krijgen. Nu zijn looks natuurlijk het belangrijkste, maar ook comfort speelt een rol. Daar weten ze bij NØLSON gelukkig alles van. De Polo Sky Blue is gemaakt van premium piqué stof die bestaat uit 100 procent katoen. De drager van deze polo maakt kennis met extreme comfort en zachtheid. Zo is de polo niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het lichaam.

Weer tijd om het terras op te gaan 

En er is meer goed nieuws. Na een lange, soms bijna uitzichtloze periode is het binnenkort eindelijk zover: de terrassen gaan weer open! En laat nou net de flagship store van NØLSON gevestigd zijn aan één van de terraswalhalla’s die Amsterdam rijk is: het Gerard Douplein. Kun je voor dat verfrissende biertje nog even langs de winkel wippen om voor € 59,95 die perfecte polo te scoren. Is dat even lekker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NØLSON (@nolsonshirts)