Autobedrijf Chevrolet heeft een nieuwe army truck geïntroduceerd dat gebaseerd is op de welbekende Colorado pickup truck van het autobedrijf. De auto werkt, in tegenstelling tot de originele Colorado pickup truck, niet op brandstof maar op Hydrogen. Deze brandstof wordt geproduceerd door een chemische reactie tussen waterstof en zuurstof en zorgt uiteindelijk voor elektriciteit.

3chevrolet-truck-army-man-heren-snelheid-auto-leger-gewoonvoorhem

Aangezien de auto een elektrische motor heeft is de auto geruisloos en kan het elke vijand, dat deze army truck tegenkomt, besluipen zonder gehoord te worden. Dit neemt niet weg dat het een typische elektrische auto is als de bekende Toyota Prius. De truck is voorzien van race schokdempers die ook zijn gebruikt bij de Camaro Z28 uit 2014. Doordat er deze schokdempers zijn gebruikt heeft de auto meer grip op ruige terreinen, waarbij een maximum snelheid van 100 km/uur kan worden gehaald in 15,4 seconden.

 

4chevrolet-truck-army-man-heren-snelheid-auto-leger-gewoonvoorhem chevrolet-army-truck-leger-auto-snelheid-gewoonvoorhem 1chevrolet-truck-army-man-heren-snelheid-auto-leger-gewoonvoorhem 2chevrolet-truck-army-man-heren-snelheid-auto-leger-gewoonvoorhem chevrolet-truck-army-man-heren-snelheid-auto-leger-gewoonvoorhem

Bron: Maxim