Een familie uit Colorado kwam op het idee om een deodorant te ontwikkelen die ervoor zorgt dat jij altijd lekker ruikt. Het Kickstarter-project kent drie verschillende geuren van de meest mannelijke drank ooit.

Pit Liquor – Het ruikt beter dan het klinkt

Deze deodoranten in de vorm van sprays zijn enorm effectief en vallen onder de noemer ‘neutral deoderants’, wat betekent dat bacteriën zich niet thuis voelen onder je oksels. Volgens de bedenkers ga je zeker niet naar whiskey zelf ruiken. De alcoholgeur diffundeert namelijk wanneer je de geur aanbrengt, zodat je niet zal ruiken naar een late vrijdagavond. Tevens is er arrowroot toegevoegd aan de geuren, wat ervoor zorgt dat de oksels droog blijven.

 

Na een jaar lang van ‘trial and error’, is nu de perfecte mix gevonden. Een combinatie van organische ingrediënten die je oksels vrijhoudt van bacteriën en een aangename geur achterlaat. De collectie bestaat uit drie varianten: lavendel, vanille en zwarte peper. De flesjes bevatten echte takjes lavendel, stukjes van vanille bonen, hele kruidnagels en peperkorrels.