Ook de normale sterveling verdient het om weleens op zijn wenken bedient te worden, bijvoorbeeld bij iets dat er echt toe doet in het leven; zoals het inschenken van een shot whisky. Zo denken ze er bij Jim Beam ook over; met meer dan 200 jaar bourbon-knowhow, brengt “JIM” de charme van Kentucky en baanbrekende shot-inschenkende functionaliteit naar elke “thuisbar”. Een filmpje ter introductie:

Jim Beam

Jim Beam is misschien niet het eerste bedrijf waar je aan denkt wanneer je een nieuw en opwindend technologiebedrijf moet noemen, maar tijdens hun bijna 230 jaar durende onderneming hebben ze een paar dingen geleerd over wat mensen willen. Niet verwonderlijk, het is meestal goede Kentucky bourbon. Dankzij deze nieuwe huisassistent kunnen whiskyliefhebbers over de hele wereld een glas heerlijkheid krijgen zonder er om te moeten smeken.

Het “JIM” -apparaat van de eerste generatie wordt geuit door Master Distiller van de zevende generatie, Fred Noe en zal je maar al te graag helpen aan een glaasje. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat jij eerst jezelf moet helpen; JIM is verkrijgbaar in beperkte hoeveelheden op www.jimbeam.com voor €30,- zolang de voorraad strekt. Sla je slag dus als je 21+ bent!