Mannen laten vaak onbeschaamd hun darmgassen gaan. Daardoor worden we veelal als schuldige aangewezen, maar vrouwenscheten zijn vele malen erger. De stank die vrouwen produceren is vaak heftiger dan die van mannen.

Een medisch tijdschrift uit Nieuw-Zeeland heeft onlangs een artikel gepubliceerd met een aantal feiten over het laten van scheten. Per dag laten wij gemiddeld tien scheten en die van vrouwen stinken veel erger dan die van mannen.

Vrouwenscheten

Daar lig je dan in bed met je vriendin. Op het moment dat je lekker onder de dekens wilt kruipen slaat het noodlot toe. Je vriendin heeft een sluipscheet, die naar rotte eiren ruikt, losgelaten en die blijven vaak het langst in de lucht hangen. De scheten van je vriendin zijn echter niet persoonsgebonden (er zijn meerdere mannen die net als jij worden gemarteld). Alle vrouwen hebben meer geconcentreerd zwavel in hun lichaam en dit zorgt ervoor dat de scheten erger stinken dan die van mannen.

Wanneer je geur van rotte eieren ruikt kijk dan naar alle vrouwen om je heen. Het laten van scheten wordt door vrouwen gezien als taboe, maar in de werkelijkheid doen zij het ook.