Het is fijn om te weten wanneer een vrouw je aandacht wil hebben en wanneer niet. In de kroeg of gewoon op straat kunnen er momenten zijn dat iemand die je niet (of wel) kent je aandacht wil. Dit kan betekenen dat ze interesse in je heeft en misschien wel op een afspraakje wilt aansturen. Maar niet altijd zijn vrouwen even duidelijk in de manier waarop ze je aandacht vragen. Daarom is het handig om te weten waar je dat aan kan zien. De volgende tekenen betekenen niet gelijk dat ze stapelgek op je is, maar zeggen soms wel iets meer dan gewoon ‘hoi’.

Vrouwen willen soms aandacht

Je wil het niet missen als vrouwen je aandacht willen. Het zal je maar gebeuren dat je een leuk persoon tegenkomt maar het niet doorhebt als ze iets van je wil. Vaak komt ze niet gelijk naar je toe, maar gaat ze signalen afgeven. Probeer daarom deze mogelijke signalen in je hoofd te prenten.

Glimlachen van ver weg

Als ze van een afstandje naar je glimlacht, kan dit gewoon uit aardigheid zijn. Maar het kan ook iets meer betekenen. Begin niet gelijk je wildste versiertrucs op haar af te vuren, maar kijk nog even de kat uit de boom.

Sociale media

Reageren op een post of net iets vaker dan normaal iets naar je sturen, kan betekenen dat ze je aandacht wil. Ze houdt je online in de gaten en omdat het niet face-to-face is kun je makkelijk iemand benaderen.

Hulp vragen

Als vrouwen om je hulp vragen, zonder dat jíj specifiek geschikt bent om te helpen, is dit verdacht. Waarom vraagt ze dit aan jou? Precies, ze is een beetje geïnteresseerd.

Speels aanraken

“Haha, echt leuk dat het goed gaat met je!” en dan een kleine aanraking op je arm, schouder of zij. Kan aardig bedoeld zijn, maar kan ook meer zijn. Soms raken vrouwen je onnodig en ‘speels’ aan, maar wat wil ze daarmee?

vrouwen flirten

Uiterlijk veranderen

Als je elkaar wat vaker ziet kunnen vrouwen iets opvallends veranderen aan hun uiterlijk, in de hoop dat het je opvalt. Als je er dan iets over zegt betekent dit dat jij ook wel eens naar haar kijkt. Dan heeft ze haar doel bereikt.

Oogcontact maken

Net zo lang aankijken tot jullie blikken elkaar wisselen. En dan snel wegkijken, natuurlijk. Dit kan een truc van jou zelf zijn, maar vrouwen doen dit ook. Wat kijkt ze nou? Heeft ze interesse of keek ze gewoon wat rond?

Altijd in de buurt

Op de één of andere manier kan iemand zich altijd bij jou in de buurt bevinden. Dit hoeft geen toeval te zijn. Waarom gaat zij net altijd plassen als ik ga plassen? Vrouwen kunnen soms iets te vaak bij jou in de buurt zijn, wat een goed teken is.

Interesse in je hobbies

Als ze nooit interesse heeft getoond in voetbal, maar opeens het linkerrijtje weet op te noemen als ze hoort dat jij het volgt, is dit natuurlijk verdacht. Vrouwen kunnen zich gaan verdiepen in je interesses om je aandacht te krijgen.

Persoonlijk worden

Als vrouwen je iets persoonlijks vertellen wat ze niet aan iedereen zouden vertellen, betekent dit dat ze je vertrouwt. Dat kan uit vriendschap zijn, maar als jullie niet al bevriend waren komt het wel erg uit de lucht vallen. Misschien wil ze dat je haar onthoudt en later weer naar haar vraagt.

Details onthouden

Waarom zou ze onthouden dat jij 3 weken geleden naar die ene film bent geweest? Precies, ze is geïnteresseerd in je. Misschien toch maar een keer samen een filmpje kijken?