Volodymyr Zelensky, de president van Oekraïne, is tegenwoordig dagelijks op tv te zien. Met heldhaftige filmpjes laat hij zien dat hij zich nog steeds in Kiev bevindt en spreekt hij zijn volk toe. Zelensky komt binnenkort in een heel andere rol naar Netflix.

President Volodymyr Zelensky was vroeger een bekende acteur in Oekraïne

Wat veel mensen niet weten is dat Volodymyr  Zelensky een heel andere baan had voordat hij president van Oekraïne werd. De beste man was namelijk acteur. Hij speelde voornamelijk in comedyseries. In één Oekraïense serie speelde hij een gestoorde president. Veel kijkers vonden dat hij het zo goed deed, dat hij zichzelf kandidaat stelde. Van het één kwam het ander en nu is hij de leider van Oekraïne in barre tijden. De desbetreffende serie waarin Volodymyr Zelensky nog geen president is, maar ‘m wel speelt, komt binnenkort naar Netflix.

Zelensky Netflix

Comedyserie met Zelensky in de hoofdrol komt waarschijnlijk naar Netflix

Het gaat om de serie Servant of the People uit 2016. In totaal zijn er drie seizoenen van gemaakt. Netflix onderzoekt mogelijkheden om de serie, met in de hoofdrol Zelensky, naar de streamingsdienst te halen. Volgens bronnen zijn de gesprekken zo goed als rond en verschijnt de president binnenkort als een krankzinnige leider in een komedie op je beeldscherm. Ironisch.

Een knotsgekke president is in het echt een heldhaftige leider geworden

De serie met Volodymyr  Zelensky heeft al eens op Netflix gestaan. In de Verenigde staten kon men een tijd lang genieten van een gestoorde Oekraïense president, maar daar was destijds niet veel animo voor. Nu dat Zelensky daadwerkelijk een heldenrol vertolkt in zijn land van herkomst, is er waarschijnlijk veel meer interesse. Wij gaan Servent of the People absoluut even checken als en wanneer deze op Netflix komt!

Weten wat er op dit moment speelt op Netflix? Check de nieuw op Netflix van week 10!