Mocht je, om wat voor reden dan ook, ooit de droom hebben gehad om in Hierden neer te strijken en is een vraagprijs van 3.2 miljoen euro geen enkel probleem, dan hebben we nog een leuke vrijstaande villa voor je gespot. Deze Funda parel heeft letterlijk alles wat je nodig hebt om aangenaam te kunnen wonen. Met een inhoud van ruim 2000 kubieke meter is er zelf ruimte genoeg om wonen en werken te combineren zonder je ook maar een seconde te moeten vervelen.

Villa in Hierden met acht kamers

Hierden is misschien niet de locatie waar je direct aan denkt bij het zoeken naar nieuwe woonruimte, maar het is een bijzonder charmante plaats in Twente. De vrijstaande villa ligt in een exclusieve villawijk in een prima omgeving. De huidige eigenaren hebben destijds gekozen voor een ontwerp waarbij zowel privacy als gebruiksgemak en energiebesparing hand in hand gaan. Ondanks de wellicht hoge vraagprijs heb je dankzij de warmtepomp en talloze innovatie technieken fijn een lage elektriciteitsrekening. Ben je daarnaast gek op verschillende technische snufjes, dan mag je de woning niet aan je neus voorbij laten gaan, het hele pand is namelijk voorzien van de nodige Domotica (huisautomatisering of smart home) zodat het optrekje helemaal bij de tijd is.

villa hierden

Domotica in het hele pand

Een indrukwekkend Amerikaans geluidssysteem zorgt voor een stuk extra comfort, bovendien is de stijlvolle afwerking in combinatie met het gebruikte materiaal een lust voor het oog. Zo is er op een speelse manier gebruik gemaakt van contrasterende kleuren zonder dat het geheel storend oogt. Mocht je al kids hebben, dan is de keuze eigenlijk al gemaakt: de woning beschikt namelijk over een eigen bioscoop, een relax- en entertainment ruimte en een inpandige spa. Kortom, je moet je best doen om je echt te vervelen.

villa hierden

Handgemaakte keuken

De indeling van de woning is bijzonder praktisch. Zo tref je aan de linkerzijde de woonkamer met een eigen kantoorruimte. De handgemaakte woonkeuken tref je ook aan op de begane grond, compleet met een heel scala aan inbouwapparatuur. Via de centrale tuinkamer heb je direct toegang tot de veranda. Hier geniet je in alle privacy van de tuin op de dagen dat het weer het toelaat. Met 2622 vierkante meter grond heb je aan woonoppervlak genoeg. Zo bevindt zich in de tuin ook nog een verwarmd zwembad inclusief een poolhouse. Op de eerste verdieping van de villa bevinden zich de vier slaapkamers en de luxe uitgevoerde badkamer met ligbad.

villa hierden

Extra kantoorruimte in de garage

Natuurlijk mag een bijgebouw niet ontbreken en hier bevind zich dan ook de dubbele garage en berging. De bovenverdieping is momenteel in gebruik al kantoorruimte, maar het staat je vrij om er een andere bestemming aan te geven. Mocht je het ondanks alle luxe helemaal hebben gehad en wil je even echt kunnen ontspannen, dan loop je zo vanuit de villa de groene omgeving van het buitengebied van Hierden in. Bezoek je liever een bruisende stad, check dan vooral Harderwijk. Slechts tien minuten met de auto en je bent er. Ben je al enthousiast geworden, geef dan even de makelaar een belletje voor een indrukwekkende rondleiding.

Bron: Funda