BOOS en Tim Hofman zijn op dit moment Talk of the Town. Met de aflevering die 20 januari online is gekomen, brengt het programma alle schandalen rondom ‘The Voice of Holland’ aan het licht. Tim Hofman staat zelf op de loonlijst van BNNVARA en wordt goed betaald voor het maken van programma’s. Tim Hofman gaat al een tijdje mee in de televisiewereld en heeft daardoor een flink vermogen opgebouwd.

Tim Hofman is geen onbekende

Tim Hofman is sinds 2011 al te zien op tv en YouTube. Met zijn eigen programma TimTV kwam de presentator op 101TV voor het eerst op de buis. Via verschillende kleine producties kwam hij in 2012 terecht bij BNN, waar hij nu nog steeds werkt. Met Spuiten en Slikken kwam hij voor het eerst in het beeld bij het grote publiek. Zijn grootste succes is het programma BOOS op YouTube. Voor deze productie heeft hij al talloze afleveringen gemaakt én zelfs een aantal documentaires online gezet. Dit alles heeft het vermogen van Tim Hofman geen windeieren gelegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

BOOS is razend populair op YouTube

In BOOS brengt Tim Hofman problemen aan het licht. Dit doet hij aan de hand van inzendingen van mensen die ‘boos’ zijn op een bedrijf, instelling of persoon. Tim Hofman doet er vervolgens alles aan om het probleem op te lossen. Dit doet hij op een eigenwijze, maar grappige wijze. De presentator confronteert de boosdoener vaak met een camera. Deze confrontaties lopen niet altijd goed af. Zo liep de presentator en de cameraman fysieke schade op bij confrontatie met vastgoedmagnaat Ton Hendriks.

Het vermogen van Tim Hofman

Maar goed, met al die filmpjes verdient Tim Hofman wel een goed belegde boterham. De beste man heeft zelf nooit verteld hoe veel hij precies verdient bij BNNVARA, maar hij verdient naar eigen zeggen ‘niet zoveel‘ als Astrid Joosten (175.000 euro per jaar). Met een geschat vermogen van 2 miljoen euro heeft Tim Hofman allesbehalve een broodloontje.