Het is bijna vaderdag en dat betekent dat het tijd wordt om die ouwe eens in het zonnetje te zetten. Hoe vet is het om er samen weer eens een onvergetelijke dag van te maken. Zo laat je deze vaderdag een dag worden die jouw pa voor altijd onthoudt!

1. Jij haalt je vader op in een dikke bolide

Droomt je vader al jaren over die ene klassieker? Laat zijn droom dan uitkomen door in die oldtimer voor te komen rijden. Misschien heb je zelf een kennis met een dikke bak of zit er een verhuurbedrijf van dikke auto’s in de buurt. Anders biedt het World Wide Web talloze mogelijkheden voor het vinden van een mooie bolide. Eenmaal een vette bak uitgekozen, met mooie lederen stoelen en rode shiney lak, is het tijd om je ouders te bezoeken. In plaats van dat jij achter het stuur kruipt van de Jaguar E-Type (of wat ook de droomauto ook moge zijn), laat je hem natuurlijk met de pedalen spelen.

2. Thuistap voor het perfecte biertje

Maar voordat jullie in die oldtimer springen, overhandig je hem natuurlijk eerst zijn enige echte vaderdag cadeau. Een biertap met een goede look & feel en van het juiste formaat. Juist, we hebben het natuurlijk over The Sub, de perfecte biertap voor thuis! Of je vader nou een voetbalwedstrijd zit te kijken, een gezellige kaartavond heeft met zijn vrienden of dat jij op bezoek komt, het is altijd een goed moment voor een lekker pilsje of speciaal biertje.

The Sub is de nieuwe thuis tap van Heineken, waarmee je perfect zelf biertjes kunt tappen. Het mooie is dat je naast Heineken ook andere heerlijke bieren kunt tappen, denk hierbij aan Affligem, Desperados, Tiger Beer, Birra Moretti, Wieckse Pelforth White en Blonde.

Shop THE SUB Father’s day Bundles hier:

Shop de Heineken bundle hier

 

Shop de Affligem bundle hier

Shop de Wieckse bundle hier

3. Samen naar de schietbaan

Ooit, toen ik een tiener was, heb ik met mijn pa afgesproken dat zodra hij met pensioen gaat, wij samen per motor Route 66 zouden gaan rijden. Mijn vader is intussen drie jaar gepensioneerd, maar we hebben de afgelopen jaren niet één keer samen een motorrit gemaakt. Jij en je pa hebben vast ook zoiets, waarvan je al tijden afgesproken hebt dat je het zou gaan doen, maar het is er simpelweg nog nooit van gekomen. Laat dit niet langer gebeuren en ga er samen op uit!

Route 66 zit er op dit moment niet in, maar een andere afspraak die we ooit gemaakt hebben, is om eens samen naar de schietbaan te gaan. Verwen je pa op vaderdag met een leuk cadeau en ga iets ondernemen waar jullie beiden plezier aan beleven. Het is nooit te laat voor een beetje vader-zoon tijd, dus verwen je oude man op 18 juni!