Uncategorized

Utrecht krijgt haar eigen ‘Foodmarket’

Foodmarket Utrecht

Na de populaire en succesvolle Foodhallen in Amsterdam en de Markthal in Rotterdam, krijgt ook Utrecht haar eigen ‘Foodmarket’. Het concept, waarbij er in een grote ruimte meerdere eettentjes en eetwinkels bij elkaar worden gebracht, beloofd ook in Utrecht een succes te worden.

In het voormalig V&D gebouw in het Hoog Catharijne winkelcentrum in Utrecht zal de begane grond voor een deel gebruikt worden als Foodmarket, waar verschillende eettentjes en eetwinkels zich kunnen vestigen.

De Foodhallen zijn perfect om een middag of avond te besteden. Je kunt hier van alles proeven, van Vietnamese specialiteiten tot typisch Nederlandse gerechten. Het aanbod is enorm en er hangt een relaxte en gezellige sfeer. Het zal dus ook een toevoeging zijn aan het winkelcentrum van Hoog Catharijne. Nederland kent ook vele foodfestivals, zo maakten we afgelopen jaar kennis met streetfood festival Yummya!

Het is nog onbekend wanneer de deuren van de Foodmarket in Utrecht open gaan maar naar verwachting is dat pas in 2019. In de tussentijd zullen we nog naar Amsterdam of Rotterdam moeten, of je bezoekt een van deze 6 hotspots in Utrecht.