Van plan om dit jaar keihard te gaan feesten op Ibiza? Dan hebben wij hét hotel voor jou gevonden. Het Ushuaïa Beach Hotel is niet alleen een hotel, maar ook een club. En niet zomaar een club, een club waar de internationale top dj’s draaien. Als je in het Ushuaïa Beach Hotel verblijft kan je de feesten vanaf je eigen balkon meemaken, een concept dat Ibiza voor altijd heeft veranderd.

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel geeft al sinds 2010 de beste en meest exclusieve feesten in een moderne designer omgeving, met allerlei comfort, luxe en een VIP service. En dit alles langs één van Ibiza’s mooiste stranden, dat klinkt toch allemaal geweldig? Proef de sfeer alvast in de video hieronder.

6

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel bestaat uit twee aangrenzende vestigingen: The Ushuaïa Club, met een spectaculair podium aan het zwembad, en The Ushuaïa Tower 2013 (voormalig Fiesta Hotel Playa d’en Bossa), met het beste uitzicht op de zee en de stranden in de omgeving.

Erkenningen
In zijn korte maar spectaculaire bestaan heeft het hotel meerdere erkenningen toegekend gekregen. In 2012 en 2013 is het hotel geselecteerd als Best Hotel Club van het jaar door het publiek op de Vicious Music Awards, terwijl zeven van hun feesten (Ants, Avicii, Le Grand Bazaar, Departures, Used & Abused, Luciano & Friends and Never Say Never) werden genomineerd in de categorie Best Party of the Year. Het hotel kreeg ook een award in de categorie Architecture of the Year: Restauratie en / of verbouwing van een bestaand Hotel op de European Hotel Design Awards, evenals de Innovation Award van het Keytel boekingscentrum. In 2013 werd het hotel ook genomineerd voor Best Use of Technology bij de Europese Hospitality Awards.

3 4 9

Een spectaculair programma
Dit jaar is de Duitse techno superster Paul Kalkbrenner verantwoordelijk voor het openingsfeest; zijn unieke stijl en ambitieuze prestaties lijken speciaal gemaakt voor Ushuaїa’s buitenpodium. Deze zomer treden er top dj’s op als Hardwell, Afrojack, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Armin van Buuren, Axwell, Bassjackers, Fatboy Slim en Avicii.

5 7

Het belooft een mooie zomer te worden met een spectaculair programma met muziek en visuele voorstellingen in het hart van de meest indrukwekkende Hotel Club van Ibiza.

De gasten kunnen een combinatie van optredens vol energie, schitterend vuurwerk, geavanceerde LED-licht shows en verbazingwekkende acrobatiek en choreografieën verwachten. In de laatste drie seizoenen, zijn de feesten een vaste waarde geworden op de Ibiza-kalender en 2014 zal niet anders zijn. Waar wacht je nog op? Boek een kamer in het meest spectaculaire hotel van Ibiza en het wordt zeker een vakantie om nooit te vergeten!