We hebben er lang op moeten wachten maar aankomende zondag is het dan eindelijk zover: de hitserie Undercover gaat weer van start. Frank Lammers is weer te zien als drugscrimineel Ferry. Vandaag vertellen we jou alles wat je moet weten over Undercover seizoen 3.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 3?

In Undercover seizoen 3 zien we dat agent Bob door wangedrag is ontslagen bij de politie. Dat is nog niet alles, hij heeft ook een rechtszaak boven zijn hoofd hangen wat kan leiden tot een gevangenisstraf. Als Ferry vrijkomt, ziet hij dat zijn plek aan de top in de xtc-wereld is overgenomen door nieuwkomers Serkan en Leyla Bulut.

Op het moment wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord komt de politie erachter dat er een mol in hun midden is. Patrick Diericks doet een voorstel aan Bob. Hij kan ervoor zorgen dat de rechtszaak tegen hem niet doorgaat als hij undercover gaat infiltreren in de bende van Serkan. Hierin ziet Bob een kans en gaat akkoord. Alleen weet hij niet dat Ferry ook weer op vrije voeten is …

Bob en Ferry moeten samenwerken om hun toekomst veilig te stellen. Daniëlle wordt ongerust als ze merkt dat Ferry zich weer bezighoudt met de drugswereld. Ferry verzekert haar dat er dit keer echt niks gaat gebeuren.

Nieuw op Netflix

Welke personages zijn er te zien in Undercover seizoen 3?

Vorig seizoen kwamen er enorm veel klachten over dat Ferry en Daniëlle niet genoeg te zien waren, daar komt dit seizoen verandering in. Acteur Frank Lammers (Ferry) verteld ons dat er “heel veel Ferry en Daniëlle” te zien is in het derde seizoen. Elise Schaap keert dus weer terug als Daniëlle en de Vlaamse acteur Tom Waes is net als vorig seizoen te zien als Bob. Netflix bevestigd ook dat Nathalie (Ruth Becquart) terugkeert, ook Patrick (Jeroen Van der Ven) en Jackson Geudens (Celes Henri Cornelis) komen terug.

Uiteraard komen er dit seizoen komen er ook weer nieuwe personages bij. Actrice Nazmiye Oral en acteur Murat Seven komen de cast versterken. Zij spelen het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Dit koppel staat aan de top van de drugswereld. Naast deze namen voegen Wouter Hendrickx, Sahrah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girinol en Gökhan Kizilbuga zich toe aan de cast van Undercover seizoen 3.

Undercover seizoen 3 is vanaf iedere zondag om 21:10 te zien op Netflix. Het nieuwe seizoen gaat in totaal bestaan uit acht aflevering. Kun jij niet wachten tot zondag? Dan is hier alvast de trailer. Ben je opzoek naar meer goede series? Klik dan hier voor de 5 beste titels op Netflix.