Horlogemerk Swatch staat al sinds jaar en dag bekend om zijn vooruitstrevende en innovatieve fabricage van horloges. Ondanks dit gegeven neemt het horlogemerk uit Zwitserland – het vaderland van deze branche – de belangrijke geschiedenis van dit product in acht. De gerenommeerde horloges worden constant aangepast aan de huidige wensen van de drager. Met Swatch’ nieuwe collectie combineert het merk zijn klassieke design met de minimalistische look waar we vandaag de dag zo gek op zijn.

SKIN Irony collectie

Bij de aanschaf van een horloge is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Voor de meeste mensen is het belangrijk dat je horloge tijdloos en gemakkelijk te stylen is. Dit zijn twee eisen die Swatch volledig begrepen heeft met hun nieuwe collectie.

swatch skin irony collectie horloge gewoonvoorhem

De karakteristieke klassieke lijnen passen perfect bij de gracieuze hedendaagse contrasten; hoogwaardige materialen smelten samen met elegante profielen en stralende reflecties. Met een hoogte van 5,8 mm heeft Swatch de eerste stalen variant ontwikkeld van zijn slankste horlogelijn.

De SKIN Irony -collectie van Swatch bevat acht gloednieuwe modellen, waarbij zorgvuldig geborsteld en gepolijst RVS wordt omarmd door staal met een vintage uitstraling, ruw en klassiek leder of zacht silicone.

Dit minimalistische en betaalbare horloge is het mannen-item van deze zomer

Swatch

SKINNOIRIRON SYXS100

Dit minimalistische en betaalbare horloge is het mannen-item van deze zomer

Swatch

SKINBRUSHED SYXS102

De meest klassieke modellen van de SKIN collectie zijn zonder meer bovenstaande horloges. Deze subtiele blikvangers hebben een zwartbruin kleurenschema en krijgen de toepasselijke naam SKINBRUSHED. Overigens draagt ieder model de kenmerkende golf van de nieuwe Swatch SKIN collecties.

swatch skin ivory gewoonvoorhem

“Met de nieuwe SKIN Irony-collectie wilden we een nieuwe stijlreferentie creëren”, aldus Carlo Giordanetti, Creative Director bij Swatch.

Maak een statement met SKINLINGOT, een volledig goudkleurig horloge. Een watch die gemakkelijk te matchen is met jouw outfit, maar zeker de ogen op je gericht zal krijgen. Net als bij het SKINBRUSHED, is Swatch bij onderstaande modellen uitgegaan van zijn eigen kracht: eenvoud. Door een verfijnd design en het gebruik van prachtige materialen hebben zij onderstaande horloges weten te ontwikkelen.

Dit minimalistische en betaalbare horloge is het mannen-item van deze zomer

Swatch

SKINLINGOT SYXG100GG

Dit minimalistische en betaalbare horloge is het mannen-item van deze zomer

Swatch

SKINPOLE SYXS103GG

Volgens Carlo Giordanetti, Creative Director bij Swatch, staat de collectie voor een nieuwe generatie van ingetogen en minimalistische, maar toch verfijnde ontwerp-taal. Het toonbeeld van een eigentijdse stijl, verleidelijk voor de zintuigen en een prachtige manier om discreet maar onmiskenbaar smaak en persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.” Een #FutureClassic voor vandaag, morgen en daarna.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door
Swatch