Als we z’n rage-groei even buiten beschouwing laten, kunnen we eerlijk zeggen dat de Hulk (alias Dr. Bruce Banner) een goede 2,5 meter lang is! Dit maakt ‘m dan ook niet te evenaren, tenzij je een HulkBuster Suit hebt. Toch zijn er stervelingen op deze aarde die een poging doen tot, en hierbij alles uit te kast halen. Dan hebben we het niet alleen over de nodige uurtjes of inspanningen, maar spuiten en injecties vol met chemische zooi zoals synthol!

De 22-jarige Rus Kirill Tereshin a.k.a. Ruki Bazuki is zo’n iemand die met gevaar voor eigen leven zijn biceps groter maakt dan ze horen te zijn. Los van het feit dat ze er inderdaad kolossaal uitzien, kun je je afvragen of je dit wel moet willen. Zijn moeder vindt er bijv. niks normaals, gezonds of moois aan en vreest voor zijn leven:

Ruki Bazuki

Het is natuurlijk niks nieuws dat voornamelijk gasten zichzelf injecteren met synthol om zich de maten van die grote groene Marvel-reus aan te meten, maar wellicht wist je niet dat sommigen in een hype belanden en grote faam bereiken. Zo heeft Ruki Bazuki maar liefst 515k volgers vergaard op Instagram, en inspireren de Braziliaanse Hulk Brothers ook tienduizenden mensen.

Vaak komt in hun verhaal naar voren dat ze vroeger écht skinny waren en dat ze inmiddels hun eigen persoon gevonden hebben. Als je er dus iets positiefs over kunt zeggen, is dat het in ieder geval bewonderenswaardig is dat zij doen wat ze zelf willen, los van anderen van hen vinden. Dat gezegd te hebben, kun je je natuurlijk afvragen wat hij zelf diep van binnen denken als ze dit zien:

Kirill bekend op dit moment niet blij te zijn met zijn postuur, waar hij slechts met zijn biceps aan de Hulk kan tippen. De jongen heeft echter nog groter dromen, dus we zijn benieuwd hoe hij er op zijn 28e (toch wel een fysieke piek) bij loopt!