Via de boys van MAN MAN kwamen we deze stijlvolle pooltafel tegen. Hoewel de meesten van ons enkel poolen in de kroeg, misstaat een pooltafel zeker niet in je huis – zeker niet wanneer hij eruit ziet zoals onderstaande tafel.

Kristalglazen pooltafel

Deze pooltafel is gemaakt door artistieke Italiaanse ambachtslieden en het resultaat mag er wezen. Het is een tafel die niet zal misstaan in zowel een herenhuis als een mancave. Door gebruik te maken van sterke en natuurlijke materialen ziet de tafel er niet alleen bijzonder uit maar is hij bovendien erg sterk. Het gebruik van kristalglas geeft deze tafel een prachtige uitstraling.

De kleur van het vilt-tapijt waarop gespeeld wordt kan naar voorkeur gekozen worden , dit geldt ook voor de leren pockets. Deze tafel zal zorgen voor genoeg spannende wedstrijden en zal de monden van je vrienden zeker doen openvallen. De ontwerpers van deze pooltafel hebben er oog voor, dat mag gerust gezegd worden!

glazen-pooltafel-gewoonvoorhem glazen-pooltafel-gewoonvoorhem 1 glazen-pooltafel-gewoonvoorhem 2 glazen-pooltafel-gewoonvoorhem 3 glazen-pooltafel-gewoonvoorhem 4