Leuk al die cocktails en andere zoete meuk, maar wij mannen drinken toch echt het liefste pils. Gelukkig is er een biermerk wat er net zo over denkt. Dommelsch brengt daarom een geniale ode aan de echte pils-drinker. Het nieuwe pilsjasje is de ultieme gadget voor de bier-liefhebber.

Het Pilsjasje

Gewoon lekker normaal doen, dat doe je deze zomer natuurlijk met een koud pilsje en wat nootjes in hand. Het gloednieuwe pilsjasje van Dommelsch is gemaakt van spijkerstof en bevat een koelvak, bieropener én zak voor een borrelhap in één. Alle basics die je nodig hebt om te genieten van een koud pilsje, mét of zonder alcohol. Perfect voor lange zomeravonden op het terras, bij het water of op vakantie. Nu kun jij als echte bierliefhebber met een gerust hart op pad. Tag je beste pils-maat in de comments op Facebook en wie weet win jij het pilsjasje of check hieronder hoe je er een aan kunt schaffen.

Er zijn vanaf nu verschillende maten verkrijgbaar (18+) van het Pilsjasje bij Dommelsch. Voor slechts €30 excl. verzendkosten is het gelimiteerde pilsjasje van jou, op = op.

dommelsch pilsjasje gewoonvoorhem pils bier dommelsch pilsjasje gewoonvoorhem pils bier dommelsch pilsjasje gewoonvoorhem pils bier