Daar is ‘ie dan: de eerste trailer van Once Upon A Time In Hollywood! Mensen hebben een tijdje moeten wachten op de nieuwe Tarantino film. Zo duurde het script maar liefst 5 jaar om te schrijven. En bij het horen van de namen Leonardo DiCaprio en Brad Pitt gaven de fans hun ogen liever gisteren dan vandaag de kost. Voor ons is er zelfs nog een extra reden tot juichen, want Margot Robbie completeert met Al Pacino, Kurt Russell en Dakota Fanning het sterrenensemble! Zie ze hier allemaal aan het werk:

Nieuwe Tarantino film

Met Once Upon A Time In Hollywood worden we getrakteerd op alweer de negende film van Quentin Tarantino. Het meesterwerk geeft ons een kijkje een kijkje in het leven van voormalig tv-acteur Rick Dalton (DiCaprio) en zijn stuntman Cliff Booth (Pitt). Het duo deed vele pogingen om door te breken in de filmindustrie in 1969 in LA. Precies ten tijde van de Manson Family-moorden. Je hoort ‘m al aankomen, het Hollywood uit de jaren 70 waren bloederige tijden. Wellicht dat de naam Sharon Tate (Robbie) een belletje doet rinkelen? Als de vrouw van Roman Polanski was zij een van de beroemdste moorden van de Mansons. Toevallig was ook de buurvrouw van Rick Dalton. Om niet al te veel te verklappen, moet je vanaf hier zelf de puntjes gaan verbinden.

Je kunt natuurlijk ook gewoon wachten tot de film op het witte doek verschijnt. Once Upon A Time In Hollywood wordt op 15 augustus 2019 uitgebracht in ons Nederland.