Rico Verhoeven is momenteel in Amerika om zijn levensdroom als acteur in Hollywood waar te maken. Maar ook al is ‘The King of Kickboxing’ in Amerika, hij vergeet niet om nog hard te trainen! Nu traint hij met een wel heel bijzonder iemand… Zou dit de nieuwe sparringpartner van Rico zijn?

Rico Verhoeven in Hollywood

Rico Verhoeven is natuurlijk in volle gang om zijn acteercarrière op te bouwen. Zo was hij onder andere als bodyguard in Undercover te zien en sprak hij de stem in van het karakter Ferdinand in de gelijknamige film. Zijn grote droom is om in Hollywood door te breken als acteur. Om deze droom waar te maken is hij op dit moment in Amerika voor een aantal meetings in filmstudio’s.

We moeten natuurlijk niet vergeten dat Rico Verhoeven nog steeds de beste kickbokser op aarde is en om die titel te behouden moet hij wel blijven trainen. Laat hij nou net UFC zwaargewicht kampioen Francis Ngannou tegen zijn gekomen.

Francis Ngannou

Francis “The Predator” Ngannou “The Baddest Man Alive” is de actuele zwaargewicht kampioen in de UFC, niet zomaar een klein vechtertje dus. De vechter geboren en opgegroeid in Kameroen heeft een professioneel MMA record van 16-0-3 met 12 knock-outs. In december 2015 had Ngannou zijn eerste UFC gevecht tegen Luis Henrique de Oliveira en kreeg de knock-out in de tweede ronde.

Begin 2018 kreeg Ngannou zijn eerste kans op de titel maar kwam te kort en verloor tegen – toen – kampioen Stipe Miočić. Na een comeback kreeg de 120 kg vechter een tweede kans en in maart 2021 werd Ngannou dan toch kampioen na een KO in de tweede ronde. Stipe Miočić was onttroond.

Sparringpartners?

Nu zijn Rico Verhoeven en Francis Ngannou samen de octagon ingegaan om te trainen. Zou dit kunnen betekenen dat Rico een carrière switch gaat maken naar de UFC? Of komt Ngannou naar kickboksen? Misschien worden ze wel vaste sparringpartners. Grote kans dat het bij deze workout blijft, maar je weet het nooit!