Het is weer maandag! Dat betekent dat het weekend (in dit geval één waarin de zon rijkelijk scheen) weer achter ons ligt. Een week waarin we weer nieuwe doelen kunnen bereiken, maar waarin vast wel wat tijd is voor een Netflix-sessie. Er verschijnt in week #32 namelijk ook genoeg nieuw op Netflix.

Nieuw op Netflix in week #32

Als het op Netflix aankomt blijft er genoeg om naar uit te kijken. Zo wordt de duurste film aller tijden momenteel geproduceerd. Ook Project Power staat op de planning en belooft veel goeds. Op kortere termijn kunnen we de volgende films en series verwachten. Dit is wat er deze week nieuw op Netflix bij komt.

Immigration Nation – maandag 3 augustus

Amerika is een land met veel immigranten. De titel ‘Immigration Nation’ is dan ook erg toepasselijk voor de zesdelige documentaire-reeks. In Immigration Nation krijgen we een alles onthullend kijkje achter de schermen bij de ICE (de Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement). Het is hun taak om (illegale) immigranten op te sporen, maar dit is niet altijd een gemakkelijke en dankbare taak. Doordat de documentairereeks ook veel immigranten aan het woord laat, komen de verhalen dichtbij. Zo zegt één van de ondervraagden dat voor hem de ‘American dream’ al gauw een nachtmerrie werd. Een indrukwekkende en zeer actuele serie. De afleveringen staan nu al online.

World’s Most Wanted seizoen 1 – woensdag 5 augustus

Netflix staat vol van de true crime documentaires. Met World’s Most Wanted wordt dit genre alleen maar uitgebreid. In deze documentairereeks komen een paar van ’s werelds meest beruchte criminelen aan bod. De titel verwijst naar de zogeheten lijst van meest gezochte criminelen. Er  wordt aandacht besteed aan de vraag hoe zij zo geraffineerd uit handen van de FBI en politie wisten te blijven. Wie zijn deze criminelen en waar zijn ze toe in staat? Vanaf woensdag 5 augustus staat de documentaire nieuw op Netflix en kunnen we antwoorden krijgen op deze vragen.

The Rain seizoen 3 – donderdag 6 augustus

Alweer het derde seizoen van The Rain verschijnt deze week nieuw op Netflix. De serie speelt zich af in een apocalyptisch Scandinavië. Door een speciaal virus dat in de regen zit is het dodelijk om met deze regen in contact te komen. Het virus heeft verregaande gevolgen voor de bevolking. Wanneer overlevenden hun veilige bunker verlaten en zich bij een andere goed overlevenden voegt, beseffen ze al gauw dat de wereld compleet is veranderd. Het derde (en tegelijkertijd laatste) seizoen is vanaf donderdag 6 augustus te zien.