Na dit weekend is het weer tijd om aan het werk te gaan. Thuis of op kantoor: de maandag blijft altijd even wennen. Gelukkig kunnen we ons vandaag ook alweer voorbereiden op al het moois dat nieuw op Netflix verschijnt.

Nieuw op Netflix in week #31

We geven je vaker Netflix kijk tips. Zo is Patriots Day met Mark Wahlberg een aanrader als je van blue collar thrillers houdt. Ook bij de 10 best bekeken Netflix Originals zul je hoogstwaarschijnlijk een aantal films vinden die zich perfect lenen voor een filmavond. Ook de komende week  komen er weer genoeg toppers nieuw op Netflix bij.

Last Chance U: Laney seizoen 5 – dinsdag 28 juli

Deze Amerikaanse serie doet het al seizoenen ijzersterk. De eerste twee seizoenen van de documentaire worden zelfs omgetoverd tot een geschreven serie. De documentairereeks focust zich op Amerikaanse High Schools. American Football is voor veel van de scholieren van deze scholen dé manier om te ontsnappen aan slechte familieomstandigheden. We volgen coaches, spelers en begeleiders in hun zoektocht naar zichzelf, de strijd om het kampioenschap en hun visie op de toekomst. Voor seizoen 5 is voor een gloednieuwe school én coach gekozen. Vanaf dinsdag staat het 5e deel nieuw op Netflix.

Into The World’s Toughest Prisons seizoen 4 – woensdag 29 juli

Door de 10 beste gevangenisfilms aller tijden hebben we een beeld van de erbarmelijke omstandigheden in gevangenissen over de wereld. Toch is de realiteit vaak nóg heftiger. In deze documentaire-reeks volgen we de journalist Paul Connoly. Hij laat zich (vrijwillig!) opsluiten in de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Hij wordt geconfronteerd met intimidatie, honger, bendes en een hoop geweld. Er stonden al drie seizoenen op Netflix, maar vanaf woensdag wordt het vierde seizoen ook nieuw op Netflix toegevoegd.

The Umbrella Academy seizoen 2 – vrijdag 31 juli

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy wist ons behoorlijk te shockeren. De serie gaat over een groep van vijf kinderen die worden geadopteerd door een excentrieke man. Ze blijken over superkrachten te beschikken. Wanneer de kinderen volwassen zijn, komen ze weer bij elkaar om hun inmiddels overleden adoptievader te rouwen. Het blijkt dat hun krachten nodig zijn om de wereld te redden. Ook in seizoen 2 zullen de broers en zussen hun krachten veelvoudig nodig hebben. Vanaf vrijdag staat het tweede seizoen nieuw op Netflix.