Een nieuwe week betekent weer nieuwe films en series op Netflix. Dat september een goede maand gaat worden was al duidelijk. Voor iedereen die deze week niet weet wat ‘ie moet kijken: geen paniek. Wij hebben weer de tofste nieuwkomers op Netflix voor je op een rijtje gezet.

Top boy – 13 september 2019

We zijn weer een nieuwe Netflix-serie rijker. Deze vrijdag (de 13e) lanceert Netflix een nieuwe Britse dramaserie. De hitshow die in 2011 onverwachts gecancelled werd door Channel 4 maakt dankzij niemand minder dan Drake een terugkeer op Netflix. In de serie volg je twee doorgewinterde drugsdealers die een terugkeer maken naar de straten van Londen. Eenmaal daar wordt hun jacht op macht en geld bedreigd door een jonge meedogenloze oplichter. Absoluut het kijken waard. Check hier alvast de trailer.

Geostorm – 9 september

Klimaatverandering is misschien wel één van de meest gebruikte termen van de afgelopen jaren. Precies daar haakt deze spannende film met Gerard Butler in de hoofdrol op in. In de rampenfilm Geostorm worden de gevolgen van klimaatsverandering op een heftige en onaangename manier duidelijk. Een op spectaculaire wijze in beeld gebrachte film vol ellende. Kijk hier de trailer.

Our Godfather – 10 september

Ook nieuw op Netflix deze week: de documentaire over Tomasso Buscetta, de eerste hooggeplaatste Italiaanse maffiabaas ooit die tegen de maffia getuigde. Hij en zijn familie betaalden hier de hoogste prijs voor. Deze docu/film die op 10 september op Netflix verschijnt krijgt een 8.0 op IMDb: ééntje voor op je lijstje dus.

Rush Hour 3 – 10 september

Na het zien van de vorige tip toe aan een wat meer licht verteerbare vorm van vermaak? Dan komt Netflix op 10 september met de in 2007 uitgebrachte film Rush Hour 3. In deze Jackie Chan film volg je rechercheurs Lee en Carter. Damen moeten ze een getatoeëerde vrouw beschermen die te veel weet van een moordcomplot. Het geheel speelt zich in Parijs en is voorzien van voldoende (flauwe) humor om de avond prima uit te zingen.