De hilarische bazen van De Speld hebben een heerlijke trailer van Nederland: The Game uitgebracht. Een oer-Hollandse game dat zou nou echt top zijn en daarom zou dit spel eigenlijk ook echt moet uitkomen. Een beetje overleven in Nederland door te gaan studeren, werken, vertraging te hebben op Utrecht Centraal en natuurlijk een zwarte pietenbusje tegenhouden op de snelweg. Klinkt allemaal toch al top? Wacht maar tot je de trailer ziet, er zijn zelfs expansies om op vakantie naar Frankrijk te gaan!

Nederland: The Game

Met de toenemende populariteit van nostalgische spellen kan de trailer op geen beter moment komen. Zo is er tegenwoordig een Playstation Classic en is Crash Team Racing Remaster aangekondigd en de releasedatum bekend. Voor wie echt terug wilt naar zijn kindertijd kan tegenwoordig ook RuneScape op zijn mobiel spelen.

De trailer schetst vooral de heerlijke realiteit zoals we in Nederland gewend zijn. De trailer is daarom zeker even het checken waard en probeer maar niet te lachen. Wat eigenlijk nog genialer dan de trailer is, zijn de comments die bij het bericht gepost zijn. Het is het zeker even waard om daar doorheen te neuzen.