In Nederland blijft het zonnige weer nou eenmaal niet lang stand houden. Zo zijn er talloze regenachtige dagen waarop je eigenlijk liever binnen wilt blijven. En wat is er nou lekker dan gamen op zo’n regenachtige dag? Precies. De echte fans zullen het wel weten: Call of Duty Black Ops 4 is al uit sinds oktober, maar toch blijft het een enorm populaire game. Nu hebben wij een bijzondere actie voor jullie in petto omtrent de Mystery Box.

Call of Duty Black Ops 4 is al een tijdje uit, maar de hype is nog zeker niet over. Naast de game is er ook een speciale Mystery Box, welke vol zit met verrassingen. Check it out:

Mystery Box

De Mystery Box bevat verschillende attributen. Allereerst is het niet een ‘box’ zoals je het zou verwachten. Het is geen alledaagse doos waar jij je spulletjes uit kan vissen. Hij heeft een bijzondere uitstraling, geïnspireerd op de ‘Zombies Game Mode’. Naast deze speciale verschijning geeft de box ook nog eens licht uit de ogen van de zombies. Natuurlijk is er niet zoveel aan als de game er niet bij zit. Dus wij stellen jullie alvast gerucht: de game zit er zeker bij.

Ook zijn er een aantal collectable items. Naast de bizarre uitstraling van de box zitten er een aantal items bij die ideaal zijn voor een verzamelende gamer. Je ontvangt een poster van een zombie editie en nog een speciale strip-magazine. Allerlei items waar je niet zomaar aan kan komen. Maar let op: Dit is je kans om eigenaar te worden van dit gave item ter waarde van tweehonderd euro.

Hoe win jij de Call of Duty Black Ops 4 Mystery Box?

Onder onze lezers mogen wij één limited edition Call of Duty Black Ops 4 Mystery Box uitdelen. Hoe maak jij kans? Like de Facebook-post van dit bericht en tag je beste maten waarmee jij regelmatig overuren draait op jouw console. Wie weet ben jij degene die wordt uitkozen om de Call of Duty Mystery Box in ontvangst te nemen. De winnaar wordt op 19 april bekend gemaakt in de Facebook-comments onder dit bericht. Succes!