Het leek heel even of de wispelturige Mohamed Ihattaren zijn rust had gevonden in Tilburg, maar niet is minder waar. Mohamed Ihattaren zet zijn vernieuwde villa na drie maanden alweer te koop.

Mohamed Ihattaren zet villa na drie maanden te koop

Een tijdje geleden schreven we over de dikke villa die Mohamed Ihattaren op de kop had weten te tikken. Hij bleek zich hier echter ook niet thuis te voelen. Het voetbaltalent wil namelijk nu alweer van het paleisje af, zijn er geĂ¯nteresseerden?

Villa Mohamed Ihattaren

Onlangs volledig gerenoveerd

Mohamed Ihattaren zet zijn villa van 261 vierkante meter te koop. De vorige eigenaar, Danny Kovacevic, heeft het huis onlangs nog volledig gerenoveerd. Zo is de hele woning voorzien van vloerverwarming, een compleet ingerichte designkeuken, een uitgebouwde woonkamer met modern design, een ruime masterbedroom met inloopkast en een functioneel beveiligingssysteem. De voetballer kon er dus in zonder iets te hoeven verbouwen, lekker man!

Villa Mohamed Ihattaren

Een flinke vraagprijs

Hoewel Mohamed Ihattaren de villa slechts drie maanden geleden heeft gekocht, hoopt hij de woning met winst te slijten. De voetballer zet de Tilburgse villa namelijk voor €1.310.000,- te koop. En dat terwijl hij zelf een tijdje terug ‘slechts’ 1.025.000 euro betaalde. Tja, als het voetballen niet lukt, dan moet je toch op een andere manier je geld binnen harken.

Villa Mohamed Ihattaren

Bij de aankoop van de villa door Mohamed Ihattaren hadden we nog niet zoveel foto’s. Gelukkig heeft de makelaar nieuwe foto’s laten maken zodat we het huis goed vanbinnen en vanbuiten kunnen bekijken. Zou jij dit stulpje ook al na een kwart jaar te koop zetten?

Aanstaande transfer naar FC Utrecht

Een goede reden voor de verkoop kan de aanstaande transfer naar FC Utrecht zijn. Naar verluid wil de Utrechtse profclub het talent voor anderhalf jaar huren van Juventus. Dat wordt een nieuw huisje zoeken in Utrecht dus! Zien we Mo Ihattaren binnenkort weer schitteren in de Eredivisie?

villa mohamed ihattaren