Bugatti staat bekend om zijn producten waarin je zeer snel een zeer hoge snelheid kan behalen. Denk bijvoorbeeld aan de Bugatti Veyron en Chiron. Nu komt Bugatti met een hoop nieuwe producten, die niet bepaald beschikken over een snelle 0 naar 100 tijd. We hebben het over de nieuwe meubels van Bugatti.

Meubels van Bugatti

Een merk als Bugatti kan niet met doodgewone producten op de proppen komen en aan de foto’s te zien is dat ook zeker niet het geval. De meubels hebben een origineel design en zijn zeer modieus te noemen. Ze zien er stoer uit en stralen pure luxe uit. Het zijn niet alleen meubels van Bugatti te noemen in verband met het merk. Het design van een van de exemplaren – de zogeheten Cobra Chair – is ontworpen door de vader van Ettore Bugatti. Jazeker, de vader van de oprichter van het merk was een talentvolle designer. Deze stoel is uitgekomen ter ere van hun 110-jarig jubileum en daarom worden er ook maar 110 exemplaren uitgebracht.

meubels van Bugatti meubels van Bugatti meubels van Bugatti meubels van Bugatti meubels van Bugatti

Voor nu zijn de prijzen nog onbekend, maar Bugatti kennende zullen ze waarschijnlijk voor hun meubels net zoals hun bolides de hoofdprijs gaan vragen.