‘I won’t ask for much this Christmas, I won’t even wish for snow (and I), Baby, all I want for Christmas is a gouden Chicken McNugget.’ Precies dit, want McDonalds heeft kerstversiering op de markt gebracht die vooralsnog niet in Nederland te verkrijgen is. Onze vrienden van de LadBible meldden dat de fastfood gigant versiering voor in de boom heeft gemaakt. Het gaat hier om de gouden McNugget kerstbal met kerstmuts en een McNugget lampenslinger die online te winnen zijn voor inwoners van de UK en Ierland! De decoratie is niet van echt goud, maar van hand geblazen glas.

McDonalds kerstversiering gewoonvoorhem 2

 

McDonalds kerstversiering

In ander nieuws heeft McDonalds in november al de Big Tasty heruitgebracht, waar eerder al de Maestro Truffel Deluxe op de kaart terecht kwam. Ook hebben ze voor de decembermaand de Maltesers rendier McFlurry. Wij weten waar wij vanavond langsrijden vanuit werk. De meeste McDonalds zijn tot tien open, dus nog alle tijd.

Als je McNuggets wilt kan je ze ook bij de Lidle halen, maar nu McDonalds thuisbezorgt kunnen we net zo goed helemaal lui doen. Vanaf het nieuwe jaar doen we weer gezond. Wie zijn grijpgrage wasbeerhandjes niet onder controle kan houden bij het zien van deze pracht kan met behulp van een PROXY online proberen een paar van deze mooie versiersels te winnen.