Man der mannen, testosteron-bom en plantenliefhebber op en top, Maxim Hartman, maakt zich hard voor planten. Als boegbeeld voor mannelijkheid, laat hij op humoristische wijze weten dat wij mannen wat vaker voor onszelf en voor onze planten mogen opkomen.

Achter iedere succesvolle man, staat een plant.

Mannenplant

Een mannenplant is immers een vrouwenmagneet. In samenwerking met Mooiwatplantendoen.nl lanceert Maxim een reeks van zes korte, humoristische video’s. Gewapend met zes verschillende kamerplanten laat Hartman zien hoe een man met een plant in één klap aan de vrouw komt.

Onderstaande video showt waar, the man himself, zijn ongelofelijke populariteit bij de vrouwtjes aan te danken heeft.

‘Achter iedere succesvolle man, staat een plant. Dat vinden de vrouwtjes fantastisch en daar krijg je dus veel aandacht mee. Ze smelten en zijn dol op mannen met een plant.’

Codiaeum: de plant als vrouwenmagneet

Maxim toont in elke aflevering de verschillende krachten van mannenplanten. Zo hebben planten eigenschappen waar je extra aandacht mee krijgt en… dat size does matter. De tweede video over de Codiaeum – De plant als vrouwenmagneet – staat vanaf vandaag op het YouTube kanaal van Mooiwatplantendoen.nl. De Codiaieum heeft een natuurlijke camouflage, maar werkt ook zeker wanneer je wilt shinen. Maxim laat in bovenstaande video zien hoe dit er in de praktijk aan toe gaat.

Met dit initiatief laat Mooiwatplantendoen.nl zien dat de consument zich lekkerder voelt met planten om zich heen.