Na Geordie Shore staat er in Engeland een nieuw verfrissend televisiedrama op de planning en Mint Casting Agency is misschien wel opzoek naar jou, of je maat! In hun zoektocht naar 100 doorgewinterde hipsters hebben zij maar enkele voorwaarden; je hebt hipsterlooks en bent tussen de 20 en 35 jaar.

Er wordt dus geen woord gerept over nationaliteit, en een beetje Nederlander ziet daar genoeg potentie in om over de grens te gaan. Bovendien is onze Nederlandse tongval sinds van Gaal en Koeman intens geliefd en een garantie voor kijkcijfers!

Mtv Uk GIF by Geordie Shore

Even ter informatie: De Manchester Evening News vond de advertentie: “Beards and tatts are ACE – you know the look, but open to all looks in that age bracket – quirky is a bonus – tell your mates and spread the word please.”

De Hipster pur sang

De hipster, en ook het woord hipster, bestaat al sinds de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw. De hipster van nu is een beetje de modieuze hippie van vroeger; de nieuwe creatievelingen die zich karakter geven met vintage kleding, alternatieve muziek, moeilijke brillen, baarden, tatoeages en ecokoffie.

Bij de casting wordt er echter vooral gelet op een imposante baardgroei en of je meer tattoos hebt dan nakende huid. Dus ken jij zo’n iemand die bij ieder self-named eigentijds tentje vrij toegang met rode loper krijgt, schroom dan niet om hem hier voor op te geven!

Opnames

Om jezelf of je verloren hipstermaat aan te melden hoef je alleen maar een persoonlijke foto te sturen naar ‘casting@mintcasting.tv’ – inclusief naam, leeftijd en telefoonnummer. Oh ja, om echt serieus genomen te worden is het van belang dat je even ‘Northern Quarter’ in het onderwerp zet. The Northern Quarters vormen het hipsterparadijs in Manchester, hier vinden ergens in een grensverleggend barretje de opnames plaats.

episode 2 GIF by Geordie Shore

De uitverkorenen worden verwacht op maandag 20 november, het is showtime van 7:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds. Plak er dus gerust een weekendje Manchester voor! Mourinho’s Manchester United speelt dat weekend thuis tegen Newcastle!