Jaimie Vaes is lekker aan het genieten op het zonnige Ibiza. De schoonheid laat haar Instagram-volgers zien dat ze aan het bij bruinen is met een spannende foto.

Wie is Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes is een presentatrice, influencer en de ex-vriendin van Lil’ Kleine waar ze een een kind mee heeft. Jaimie is geboren in Den Haag en woont tegenwoordig in Amsterdam. Al heeft ze ook een tijdje op Ibiza gewoond. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam.

Wat is de huidige relatiestatus van Jaimie Vaes?

De influencer is alweer een tijdje vrijgezel na haar breuk met Jorik/Lil’ Klein. Jorik is inmiddels alweer met veel andere dames gezien. Inmiddels is ook Jaimie gezien met een andere man waar ze het gezellig mee lijkt te hebben op haar vakantie in Ibiza. Wie de brunette op Instagram volgt kan zien dat Jaimie al een tijdje op het eiland verblijft.

Jaimie gooit hoge ogen met pikante foto van tattoo

Op de nieuwste foto van Jaimie kun je haar nieuw gezette tattoo zien op wel een behoorlijk opvallende plek. De dame heeft namelijk het woord ”Honey” tussen haar benen laten zetten. Of Jaimie hier letterlijk ”honing” ofΒ  ”schatje” mee bedoelt, is niet helemaal duidelijk. Al staat er in het bijschrift van de Instagram-post een honingpot wat je kunt zien als een goede hint.

EΓ©n ding is in ieder geval zeker, de foto van deze schoonheid heeft zeker indruk gemaakt. Haar nieuwe Instagram-post is hieronder te bewonderen:

Het is overigens niet de eerste keer dat Jaimie Vaes zich van haar beste kant laat zien op Instagram. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pareltjes?

Niet alleen Jaimie Vaes is aan het genieten van haar vakantie. Ook de vriend van Emma Heesters deelde onlangs een gewaagde vakantievideo.