De marketingafdeling van Jack Daniels heeft weer z’n best gedaan dit jaar, waar ze met een leuk hebbedingetje op de proppen zijn gekomen! Wat te denken van een Adventskalender? Om op de meest verrijkende manier naar de feestdagen toe te leven is de kalender alleen niet gevuld met chocolade of andere zoete troep, maar voorziet het de gelukkige met maar liefst 23 miniatuurflessen van de Tennessee-whiskey van Jack Daniels!

Jack Daniels Adventskalender

Verschillende soorten binnen de selectie zijn Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Tennessee Honey, Tennessee Fire, Gentleman Jack en Single Barrel. Waardoor de trotse eigenaar dus elke dag in december, of gewoon halverwege november, zou kunnen genieten van een favoriete whiskey! Voor de echte whiskeyliefhebber bevat een vakje ook een miniatuur 5cl (1,7-oz.) heupfles.

Helaas hebben we de marketingafdeling van JD wel moeten betrappen op een klein foutje.. Als we Elite Daily moeten geloven is de kalender jammer genoeg alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Waar dit voor de fans van Jack Daniels over de hele wereld een aardige domper is, mogen wij gelukkig nog hopen dat Sinterklaas dit jaar wat eerder komt, uit Engeland! Of misschien dat Tim Hofman zich even BOOS wil maken? En anders hebben we alleen maar te hopen op een wonderlijk foutje in de webshop.