Telefoons worden steeds lichter, dunner mooier, maar ook kwetsbaarder. Dat geldt dan ook zeker voor de iPhone, een telefoon die, wanneer je hem een keer goed laten vallen, vol deuken, krassen en waarschijnlijk ook barsten zit. Dit is iets wat geen mens wilt en daarom kiest het gros ervoor om een hoesje om hun telefoon te doen. Dat neemt niet weg dat het moeilijk is om een goede balans te vinden tussen looks (niet te bulky) en de juiste bescherming.

MOUS heeft hier een oplossing voor, want zij komen met stijlvolle, maar bovenal schokbestendige iPhone cases. Met de slogan Love slim cases, but hate broken screens? Slaan ze precies de spijker op zijn kop. Deze ultra-dunne hoesjes bieden namelijk bijzonder veel bescherming, maar zien er niet gelijk lomp groot uit. Hoe de gasten van MOUS dit gerealiseerd hebben vind je hieronder.

Het resultaat? Een kras vrije telefoon in een stijlvol jasje!

Alle hoesjes zijn voorzien van echte materialen zoals zwart marmer, bamboe en kevlar. De cases maken allemaal gebruik van Airo Shock protectie waardoor je jouw telefoon kunt laten vallen en er niets mee aan de hand is. Geloof je het niet? Check onderstaande video!

Review

Omdat wij enthousiast zijn geworden van het concept en geen zin hebben om iedere keer een nieuwe iPhone te kopen, hebben we een aantal cases besteld.

Aan de binnenkant van de hoesjes zit een soort groene rubberen shockdemping, wat ervoor zorgt dat er niets aan de hand is wanneer je telefoon op de grond klettert. De hoesjes zijn relatief stevig en daardoor niet te vergelijken met een siliconen hoes. Toch sluiten cases perfect aan op de telefoon, omdat ze vrij dun zijn. Ik heb zelf gekozen voor de black leather variant, die een bijzonder rijke look en feel aan telefoon geeft.

Zoals iedereen wel weet steekt de camera bij een iPhone vaak iets uit, omdat je deze op tafel legt wil de lens nog wel eens beschadigen. Omdat de onderkant van de case net 1 mm dikker is, voorkomt dit beschadigingen aan de lens van je camera. Tja, de filmpjes gaven genoeg vertrouwen om eens de telefoon een paar keer op de grond te laten kletteren…. en thank god, geen beschadiging!

Ben je net als wij helemaal om? Bestel ze hier!