Mannen en vlees, de twee dingen gaan samen als een hand en een handschoen. Die passende vergelijking wordt maar mooi gedemonstreerd met deze nieuwe gadget voor in de keuken. We hebben het over de ‘Infinity Gauntlet Meat Tenderiser’, een malse naam voor een gadget die je vlees mals maakt. De Infinity Gauntlet van Thanos maakt gehakt van je vlees!

Thanos handschoen

Thanos kon door een keer te knippen in zijn vingers de helft van al het leven in de wereld verwoesten. Dat kon hij alleen maar doen door middel van de zogeheten Infinity Gauntlet. Dat is wat je noemt een machtig ding! Deze replica voor in de keuken is niet bepaald een massamoordwapen, maar kan wel flinke kracht leveren. Het ding is speciaal ontworpen om vlees mals te maken als je er met de knokkels op slaat. En dat werkt goed.

thanos handschoen

Het stampgedeelte is best zwaar namelijk, hij bestaat uit een goudkleurige roestvrijstalen coating. De handschoen zelf is gemaakt van siliconen, toch wat minder fancy dan het origineel, niet waar? Ach ja, we zijn blij dat de infinity stones hun weg vinden in het ding, wat zien ze er mooi uit zeg!

Marvellous kookboek

Buiten Thanos’ handschoen krijg je nog meer waar menig Marvel fan blij van wordt. Zo krijg je een Marvellous kookboek, hierin staan allerlei recepten die gebaseerd zijn op Marvel superhelden uit de Avengers-films. Infinity Cutlet, Pepper Chicken Potts Pie, Hawkeye Steak, End “Game” Pie en Stark Tartare zijn enkele voorbeelden van gerechten die in het boek te vinden zijn.

Thanos handschoen

Er is een hele waslijst aan originele recepten die in het boek te vinden zijn. Als je ze allemaal wilt weten moet je toch echt naar de webshop kopen. De Infinity Gauntlet Meat Tenderiser en de daarbij geleverde Marvellous kookboek kun je kopen op FireBox.com. Voor slechts 25 euro vinden we het een goede deal. Wellicht een leuk kado voor volgende maand, tijdens vaderdag!

Bron: FHM