Met stuntman Max in de race, is de Formule 1 spannender dan ooit. Omdat velen van ons niet over dezelfde skills en vaardigheden beschikken als de 19-jarige Nederlander, is het niet denkbaar dat wij ooit op het circuit zullen starten naast Hamilton, Vettel en Ricciardo. In de nieuwe F1 2017 game kan dat wel, dan kruip je in de huid van een F1 coureur en word je de baas op het circuit.

Creëer de beste racewagen

Voorheen ging het in de F1 game voornamelijk om je rijskills. De nieuwe game daarentegen heeft maar liefst 115 development upgrades gekregen en daagt je uit op strategisch niveau. Door middel van de zogeheten Resource Points, punten om je auto up te graden, juist te investeren heeft dit een positief effect op je carrière. Zo zijn er belangrijke punten als Efficiency en Quality Control die je door deze Resource Points kunt verbeteren. Op deze manier ben je bezig met het hele proces om de beste auto te produceren en op deze manier geschiedenis te schrijven.

Wat voor coureur ben jij?

Ben jij een coureur die voor snelheid gaat, ga jij voor meer wendbaarheid van de auto of vind je de aerodynamica (bewegingen van lucht) belangrijk? Kortom, de strategie en technische beslissingen die jij maakt zijn enorm van belang om de beste tijden neer te zetten op het circuit.

In het seizoen 2017 zijn er in deze autosport vele veranderingen doorgevoerd. De nieuwe wagenontwerpen zien er niet alleen geweldig uit, ze presteren ook beter en breken baanrecords. De eerste races van het seizoen zorgden met hun verhoogde competitie al voor heel wat opwinding onder het publiek. Lewis Hamilton van Mercedes-AMG Petronas Motorsport en Sebastian Vettel van Scuderia Ferrari leveren een felle strijd aan de top, terwijl Max Verstappen, Red Bull Racing fans van over de hele wereld blijft verrassen. Deze veranderingen in de racewereld hebben natuurlijk ook impact op de bolides in de game, zo is de beheersing van de auto aangepast en merk je de verschillen tussen de F1-wagens.

In de game kruip jij in de huid van een coureur uit één van jouw favoriete F1 teams. Ben jij fan van Mercedes, of pas jij meer in het team van Ferrari of Red Bull? Stel de auto op de juiste manier af, verbeter je rij-skills en rijd het circuit keer op keer. Ben jij de Max Verstappen in je woonkamer en bewerkstellig jij de overwinning voor Red Bull Racing Team?

Reserveer F1 2017 nu!

Kruip in de huid van een F1 coureur en wordt de baas op het circuit

Codemasters

F1 2017 XBOX

Kruip in de huid van een F1 coureur en wordt de baas op het circuit

Codemasters

F1 2017 PS4