Als het hebben van twee linkerhanden betekent dat je helemaal niks kan, dan heeft deze hele grote eindbaas twee rechtste. Colin Furze, de Tony Stark van het Verenigd Koninkrijk, heeft het met stropdas en al voor elkaar gekregen om een 3 meter hoog hydraulisch hulkbuster-pak in elkaar te flansen – hij werd hierbij geassisteerd door James Bruton. Zie hier het resultaat van een masterclass lassen en fabriceren:

Even testen

De reusachtige bewegende kolos is volledig gemaakt van onderdelen die zijn gekocht op eBay. Het vergde verder alleen een beetje genialiteit om de 3D-geprinte skin te monteren aan een stalen frame dat ondersteund wordt door drie hydraulische pompen en besturingselektronica. Aangezien dit nou niet direct klinkt als iets dat de Hulk een pak rammel geeft, beschikt de Buster voor het mooie nog over een vlammenwerper en een power-vuist.

Wat je ook zeker niet missen moet op 1 minuut 56; Om de kracht van zijn nieuwste speeltje te demonstreren, tapet de ingenieur zichzelf aan de arm van zijn creatie vast en wordt hij prompt tegen een muur geslingerd. Gelukkig komt ‘ie er zonder kleerscheuren vanaf – lang leve deze held!