Wanneer je een huis wil kopen spelen de foto’s van een huis die te zien zijn op de website van de makelaar een belangrijke rol. Op basis van die foto’s bepalen potentiële kopers of zij het huis wellicht hun huis willen maken. De verkoper daarentegen wilt in de meeste gevallen ervoor zorgen dan zijn huis zo spoedig mogelijk wordt verkocht.

Met die gedachte in je achterhoofd moet je een blik werpen op dit huis op de Brederode 33 in Amstelveen. Het zijn niet de soort makelaars-foto’s die we gewend zijn. En toch is het gelukt om het huis te verkopen!

huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-2 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-3 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-6 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-9 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-10 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-12 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-16 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-20 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-18 huis-funa-amstelveen-huis-kopen-aanschaffen-verhuizen-rijtjeshuis-21

Bron: VKmag