Zijn je whiskeyballen nu al leeg? Achja, het is bijna kerst dan mag je wel even genieten. Ook geen reden voor paniek. Je kan de boom namelijk weer aanvullen met deze ginballen. Kerst is nog nooit zo warm geweest met deze pareltjes. Kerst vieren en optimaal genieten tegelijkertijd. Klinkt top toch?

Ginballen

Het pakket komt met zes ginballen, ieder paar gevuld met zijn eigen gin. Dat betekent dat je drie verschillende varianten hebt om van te genieten. De gin die je krijgt zijn de The Lakes GinThe Lakes Sloe Gin Liqeur en The Lakes Damson Gin Liqeur.

The Lakes Gin is een smaakvolle variant gemaakt van lokale producten uit de Lake District. Het bevat Cumbrian Juniper en een mengelmoes aan plantaardige producten. Het resultaat is een wilde, kruidige smaak. The Lakes Sloe Gin Liqeur is een verleidelijke gin gemaakt van sleedoorn vruchten, op smaak gebracht met zoete frambozen jam, kaneel, Citrusvrucht en een hint aan Cumbrian Juniper en koriander. The Lakes Damson Gin Liqeur brengt een onweerstaanbare smaak van verse kersen en rijpe pruimen, aangevuld met jenever bessen een klein beetje specerij. Deze ginballen van Lakes Distillery hangen voor 40 euro in je kerstboom.

ginballen gewoonvoorhem 1 ginballen gewoonvoorhem 3 ginballen gewoonvoorhem 2 ginballen gewoonvoorhem 4 ginballen gewoonvoorhem 6 ginballen gewoonvoorhem 5

Hieronder hebben wij enkele whisky-aanraders geselecteerd: