Een van de grootste schandalen in het festivalwereldje is toch wel het Fyre Festival incident. Er werd van alles beloofd, maar het kwam niet helemaal lekker uit de verf. Een van de redenen om naar het Fyre Festival te gaan was het promotiefilmpje met feestende modellen zoals Hailey Bieber, Bella Hadid en Emily Ratajkowski op een bijzonder eiland. Jij kan nu de trotse eigenaar worden van deze schitterende plek, maar dan zul je wel even diep in je zakken moeten graaien.

Fyre Festival privé eiland

Het zag er allemaal zo rooskleurig uit: een dikke line-up, leipe locatie en ontzettend veel mooie modellen. Althans zo liet het volgende promotiefilmpje ons weten:

Tja, wat zag het er toch mooi uit, jammer dat het een grote flop werd. Toch ziet het eiland dat bekend staat als Saddleback Cay in Exuma, Bahama’s, er ontzettend prachtig uit. Toch moeten we het Billy McFarland en Ja Rule toegeven dat zij een verdomd goeie locatie hebben uitgekozen. Toch werd het festival hier uiteindelijk niet eens gehouden noch is het een gedeelte van Pablo Escobar zijn smokkellaarsroute. Het eiland werd enkel gebruikt voor de marketing van het festival en staat nu volgens Forbes voor een keurige 10,4 miljoen euro te koop.

Saddleback Cay

Het schitterende eiland ligt ten noorden van Normans’ Cay en staat plaatselijk bekend als Saddleback Cay. Het heeft deze naam gekregen dankzij de zadelvorm die het eiland aanneemt vanuit de zee. Het uitzicht vanaf het eiland is ook enkel bijzonder te noemen. Dankzij het hoogteverschil van ruim 27 meter heeft het een zeer indrukwekkend 360 graden uitzicht. Daarnaast beschikt het eiland over zeven stranden en een beschermde baai van meer dan 14 hectare. Prima eiland om in de zomer naar toe te gaan dus, maar dan moet je wel even flink in je portemonnee kijken. Het prijskaartje voor het waanzinnige eiland is een niet al te misselijke 10,4 miljoen euro.

Fyre Festival privé eiland 2 Fyre Festival privé eiland 3 Fyre Festival privé eiland 1

Meer informatie kun je vinden op HG Christie.