Ryan Reynolds is een acteur die nooit teleurstelt. Denk aan film als 6 Underground en Deadpool. Reynolds schittert vooral in films die een combinatie zijn van actie en komedie. Zo ook de film Free Guy. Nadat de film lange tijd op de planning stond is het dan binnenkort eindelijk zover.

Free Guy is de perfecte film voor alle game-liefhebbers

In Free Guy volgen we het personage Guy. Zonder dat hij het doorheeft is Guy een simpel ‘bij-personage’ in de populaire game Free World. Rondom hem heen gebeuren de gekste dingen, aangestuurd door de spelers van het spel.

Guy zelf komt hier op een gegeven moment achter. Hij besluit het recht in eigen handen te nemen en juist de held te worden van Free World. Ondertussen blijkt al gauw dat de Free World in gevaar is en Guy de uitgewezen persoon is om de gamewereld te redden. Het is duidelijk: na het zien van deze film speel jij GTA toch net even wat anders.

Free Guy

Bizarre taferelen volgen elkaar in rap tempo op

Naast Ryan Reynolds spelen ook acteurs als Taika Waititi en Joe Keery (Steve Harrington in Stranger Things) in de film. De cast wordt aangestuurd door regisseur Shawn Levy. Eerder nam hij al de Night at the Museum-films voor zijn rekening en afleveringen van Stranger Things en I Am Not Okay With This. Oftewel: als het aankomt om gestoorde, excentrieke en gekke scènes zit je met deze acteur goed. Dat is dan ook precies wat voor sfeer er in Free Guy wordt nagestreefd. Wat je allemaal voorbij ziet komen in de nieuwe trailer is haast niet te beschrijven.

Dit is wanneer Free Guy naar de bioscoop komt

Voor nu staat Free Guy op de planning voor een release op 11 december, al is er altijd een kans dat dit wordt uitgesteld. Ben je op zoek naar films om de komende tijd te zien in de bioscoop? check dan één van de 4 bioscoopfilms die in oktober te zien zijn.