Onlangs werden we op de hoogte gebracht dat je in Den Haag moet zijn om je bachelor in bier te behalen. Aan studie naar ons hart. Heb jij echter geen trek in een studie en vermaak je je beter met een controle in de hand, dan is dat tegenwoordig ook geen probleem.

Als jij jouw FIFA of Call of Duty skills over kunt brengen op anderen, dan zou jij wel eens goed betaalt kunnen krijgen voor dit lekkere baantje.

Hoe goed moet je zijn om game-coach te worden?

Dat je over bepaalde kwaliteiten moet beschikken, dat moge duidelijk zijn, maar hoe goed moet je zijn om bijvoorbeeld FIFA coach te worden? Enkel coaches die in de eerste divisie spelen van Online of FIFA Ultimate Team zullen worden toegelaten. Daarnaast moet je middels je ID kunnen bewijzen dat het jouw account is. Wil je echt in dienst dan zul je over een werkende PS4 of Xbox one moeten beschikken met en krachtige draadloze verbinding.

Being a FIFA Coach is just like playing the game, except now you’re teaching someone else how to do it!

Velen van ons gamen in hun vrije tijd, waarom dan niet van je hobby je werk maken. Als Coach zul je op z’n minst £15 per uur verdienen, maar ben je echt goed dan kun je ook meer vragen met Bidvine.com, bepaal zelf wat je waard bent!

Het bedrijf wat jou en je ‘studenten‘ in contact brengt rolt het concept eerst uit met FIFA en CoD, maar zal later ook games als Battlefront en Forza-coaches aan hun portfolio toevoegen! Kun je zelf wel wat hulp gebruiken, check dan hier hoe professionele gamers jou naar een hoger plan kunnen schieten.