De feestdagen naderen. Ondanks dat het nog vroeg in december is, komt langzaam de cadeaustress opzetten. Wat moet je geven en misschien nog wel moeilijker, wat moet jij op je verlanglijst zetten? Een cadeau voor je dierbaren dient speciaal, stijlvol en van waarde te zijn. Een horloge is hier het perfecte voorbeeld van. En wij hebben het perfecte horloge voor de feestdagen gevonden:

De dynamische styling van Emporio Armani en technologische vernuftigheden van deze tijd, komen samen in een gloednieuwe collectie touchscreen smartwatches. De body en band van de horloges zijn bekend, hiervoor zijn namelijk de meest geprezen en begeerde designs van het merk geselecteerd. Wij lichten de vetste features van de Emporio Armani Connected Smartwatch horloges even voor je uit:

Gepersonaliseerde wijzerplaat

Armani maakte een selectie van hun meest iconische horloge modellen, om deze vervolgens te voorzien van een slimme wijzerplaat die je ook nog eens kunt personaliseren. Door een simpele veeg naar links of rechts switch je tussen verschillende wijzerplaten, die jouw horloge een hele andere look en feel geven.

Met een grote verscheidenheid aan opties voor customization en personalization – denk aan verschillende horlogebandjes en de verscheidenheid aan keuze als het aankomt op de kleur en het design van je wijzerplaat – van de smartwatch.

De overzichtelijke opties en gebruiksvriendelijke functies, zorgen ervoor dat je leven een stuk overzichtelijker wordt terwijl je in contact staat. Dankzij de always-on display, zul je bovendien nooit een notificatie missen.

Activity Tracker

Dat de smartwatch van Emporio Armani meer is dan een ‘gewoon’ horloge, dat blijkt wel uit de activity tracker. Deze meet namelijk alles wat je moet weten over jouw bewegingen.

Stijlvol en bij de tijd met de smartwatch van Emporio Armani

Emporio Armani

Black Hybrid Smartwatch with Steel Bracelet

Stijlvol en bij de tijd met de smartwatch van Emporio Armani

Emporio Armani

Zilver touchscreen smartwatch met stalen band

Van boksen, tot het lopen van een marathon en van afstanden tot het verbranden van calorieën, the Activity Tracker houdt alles nauwlettend in de gaten. Aangezien je jouw horloge altijd om hebt, en je zodoende alles meet, word je ook uitgedaagd om je beweegpatroon naar een hoger niveau te tillen.

Notificatie meldingen

Of het er nu om gaat dat je die deal kunt closen op het werk of dat je vriendin vraagt wat je vanavond wilt eten, het is altijd fijn om op de hoogte te blijven. Op je smartwatch krijg je precies die notificaties binnen die je wilt en misschien wel belangrijker; wanneer je dat wilt.

Stijlvol en bij de tijd met de smartwatch van Emporio Armani

Emporio Armani

Zilver-zwart touchscreen smartwatch met leren band

Stijlvol en bij de tijd met de smartwatch van Emporio Armani

Emporio Armani

Bruin hybride smartwatch

Google Assistant

Misschien wel de meest spannende tool van allemaal; de Google Assistant. Wie wil er nou geen eigen personal assistant? Dankzij Google wordt deze stoute droom dan eindelijk werkelijkheid. Door middel van spraakopdrachten kun jij het internet afspeuren, wekkers zetten, iemand opbellen/mailen, je kalender checken en zoveel meer.

Emporio Armani Connected Smartwatch is verkrijgbaar bij Horloge.nl. In onderstaande instructievideo worden alle mogelijkheden uitgelegd: