Met de Breaking Bad-film die er bijna aankomt staan alle hoofden weer op standje Walter White. De liefde voor de serie, die nu al een flinke tijd afgelopen is, is bij iedereen weer volop aangewakkerd. Ondanks dat we even tot 11 oktober moeten wachten met het zien van de film, lijkt Walter White vroegtijdig zijn entree te maken. Of toch niet? Kijk zelf maar.

Walter White dubbelganger
Galesburg Police Department

Dubbelganger van Walter White

Galesburg Police Department plaatsten afgelopen week een foto op Facebook. Op de foto staat een man die gezocht wordt voor het maken van crystal meth. Dit alles in de hoop een beetje extra aandacht voor de zaak te creëren. En ja, dat is gelukt, maar waarschijnlijk niet om de redenen die agenten in gedachten hadden. De foto van de man gaat viral vanwege de bizarre gelijkenis tussen hem en Walter White. De naam van de man is Todd w. Barrick Jr en hij heeft een kaal hoofd, een bril en een witte tanktop. Inderdaad, net als Walter White. Kan het nog gekker? Ja. Barrick is 50 jaar oud, dezelfde leeftijd als die van White, bij aan het begin van de serie.

De man is nog niet gevonden maar dat zal met deze exposure niet lang meer duren. Een beetje extra uitkijken naar rondrijdende campers kan in ieder geval geen kwaad.