Alle pickup truck liefhebbers opgelet. Chevrolet komt met een nieuwe Chevy, de Colorado ZR2. Dit is een middelgrote truck, met de beste off-road papieren tot dusver. De wagen kwam zowel in de woestijn als over de rotsen als beste Chevy truck uit de bus. Het is allemaal mogelijk dankzij deze technische prestaties:

chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem

De specificaties van de pickup Chevrolet ZR2 truck

Allereerst beschikt hij over een geheel nieuwe 3.6L V-6 motor, die er 308 pk uit knalt. Door de 8-vernellingen automaat, kan de ZR2 rijden in zware omstandigheden. De truck biedt ruimte aan 500kg laadvermogen en kan zichzelf voortrekken tot 2250kg. Daarnaast zitten er wat handige functies op als traction control, stabiliteitscontrole, heuvel-afdaling en een nieuwe “Off-Road Mode” die de bestuurder meer controle geeft over de auto en het reactievermogen in bepaalde omstandigheden verbetert. Maar bovenal beschikt de ZR2 over de eerste off-road applicatie Multimatic Dynamic Suspensions Spool Valve Dampers. In andere woorden: de truck beschikt over dezelfde suspension technology als een Mercedes AMG GT, Aston Martin One-77 en zelfs als de Red Bull F1 wagen van Max Verstappen. De bestuurder van de auto heeft op deze manier veel grip op de auto. Het is nog niet duidelijk hoeveel de Chevrolet ZR2 gaat kosten, maar hieronder staan getailleerde foto’s.

chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-auto chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-terreinwagen chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-jeep chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-wagen chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-1 chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-2 chevrolet-colorada-zr2-chevy-gewoonvoorhem-3

Bron: HiConsumption