action-mobil-xrs-7200-camper-gewoonvoorhemMet deze camper kun je letterlijk overal ter wereld kamperen. Naast dat jouw motor achterop het Action Mobil Global XRS 7200 expeditie voertuig kan, is het een dikke terreinwagen die van alle gemakken voorzien is. De kamper weegt meer dan 16.000 kg en wordt voortgetrokken dankzij een 720 pk motor.

action-mobil-xrs-7200-camper-gewoonvoorhem action-mobil-xrs-7200-camper-gewoonvoorhem-1 action-mobil-xrs-7200-camper-gewoonvoorhem-3 action-mobil-xrs-7200-camper-gewoonvoorhem-2

Hoewel het exterieur vooral bruut en mannelijk is, is het interieur met name functioneel en strak. Naast een keuken, badkamer, goede bedden is er ook gedacht aan vermaak en luxe. Heb je even genoeg van de natuur en het outdoor leven, dan kun je namelijk heelrijk ontspannen voor een 40-inch HD TV met Apple TV of muziek luisteren via een Bose sounds system. En gezien het lastig kan zijn te manoeuvreren door grote steden met deze 6 wielen tellende kamper, is er gedacht aan een tweewieler. Er is namelijk een motorlift, met bijpassende motor bevestigd op de achterkant van de camper. Ben je overtuigd? Dan kun je hem hier aanschaffen en genieten van een luxe kampeertijd. Wat is jouw eerste bestemming?