Welke man houdt er nu niet van burgers? Juist, dat dachten deze heren dus ook. De drie vrienden Henk, Joost en Chris zijn allen in verschillende branches werkzaam: een tandarts, salesmanager en een programmeur. Het project begon als een grap in de achtertuin en is compleet uit de hand gelopen.

Na een jaar van productontwikkeling zijn ze klaar om volgende week hun Kickstarter campagne te lanceren. The Burger Jacket zal verkrijgbaar zijn in 3 kleuren: rood, zwart en groen en is naast een goed transportmiddel voor burgers, gewoon een vet mannen jack.

The burger part

Een revolutionaire, met dons gevoerde, winterjas waarin je in stijl je hamburgers warm kan houden. Speciaal ontworpen zakken met super isolerende, vet afstotende stof zorgen voor de perfecte opslagplaats voor je favoriete hamburger.

The-Black-Burger-Jacket The-Green-Burger-Jacket The-Red-Burger-Jacket

Verder zitten er nog een paar vette geintjes aan de jas, zoals een burger one-liner op de achterkant van de parka. Maar ook een handige manier om je oordopjes te kunnen luisteren zonder al te veel gedoe. Bovendien is de parka winter- en waterproof.

Earphone-Hole Burger-Pocket-Fabric Epic-Slogan-Red Burger-Pocket-RBG Burger-Jacket-Logo-Depth