Ergens in verlaten schuurtjes kunnen af en toe verborgen schatten liggen. Na het verwijderen van de nodige spinnenwebben en lagen stof kunnen de vondsten een goudmijn waard zijn. Dat is (of was) het geval met deze bizarre barnfind in Engeland.

Bijzondere barnfind in Engeland

Vraag niet hoe, maar in Engeland is onlangs echt een bijzondere barnfind gedaan. In een video van The Bearded Explorer vindt hij een schuur bomvol met klassieke auto’s. Van Porsches tot Bentleys, alles is aanwezig. Van wie de schuur is en waarom alles zo verwaarloosd is, is onbekend. De eigenaar had een aantal jaar geleden in ieder geval een geweldige collectie. Zonde dat de bijzondere exemplaren zo zijn verwaarloosd met de tijd.

Een perceel vol met vergane auto’s

Het hele perceel is al jaren verlaten. De schuur is bijvoorbeeld helemaal in de natuur opgenomen. Bomen, struiken en ongedierte hebben hier vrij spel. Ook de wagens die buiten geparkeerd staan, zijn volledig begroeid en bedekt met mos. Het gras staat zo hoog, dat bij sommige exemplaren de wielen niet meer te zien zijn. Bij een specifieke Saab zijn zelfs alleen de achterlichten te zien. De bumper is inmiddels ook verdwenen in het struikgewas.

Een aantal pareltjes bedekt met mos

De barnfind omvat enkele iconische auto’s, zoals een Porsche 911, een Ford Sierra XR 4×4, een Metro GT-A, een Fiat Coupé met een Abarth-badge, een Lotus Esprit en een Jensen Interceptor. Stuk voor stuk parels. Enkelen waren al gestript voor het gebruik van onderdelen, anderen waren al zo goed als total-loss. Het was dus eigenlijk een dumpplek voor klassieke wagens.

Rondleiding door de te gekke verzameling

In de video hieronder word je rondgeleid door de bizarre barnfind met vergane auto’s. De exacte locatie van de schuur wordt niet bekendgemaakt. Wat er met de auto’s wordt gedaan is overigens ook niet duidelijk. Zeker een kijkje waard!