De pijn die je als man kunt ervaren wanneer een klusje niet gepiept lijkt te worden, omdat je er simpelweg de juiste tools niet voor hebt, is ondragelijk – maar die emotionele dagen zijn geteld. Meestal komen boorsets met een paar bits om aan de slag te gaan met je eigen bouwprojecten. Geen van hen komt echter met een uitgebreide aanvulling van elke bit die je ooit zou kunnen nodig hebben, daarom presenteren we nu de bitset met maar liefst 300 stukjes!

Bitset gewoonvoorhem 1 bitset gewoonvoorhem header Bitset gewoonvoorhem 300 Bitset gewoonvoorhem 2

Bitset kit

De kit vormt de basis voor elk juiste gereedschap om een traditioneel geboord gat te maken, en is gerangschikt in een handige gereedschapskist met een enorme verscheidenheid aan metalen bits – waaronder 66 HS-bits, 50 HHS bits, 10 moerdrijvers, 88 schroevendraaierbits, 33 houtboorborenbits en 24 metselborenbits. En elk van hen heeft zijn eigen gelabelde opslagsleuf in een van de laden van de doos.

Het komt zelfs met een magnetische magnetische houder, een inbussleutel, gatzagen met adapters en schroefvinders. Deze zware jongen van 127 euro kan voor zo’n 150 euro bij jou op de mat komen te liggen! Dan heb je in ieder geval de garantie dat ‘ie levenslang meegaat en je alle leegtes die je in je leven nodig hebt voor elkaar krijgt.